Acer laptop "No Bootable Device" hatası verip açılmıyor

oquz275

Hectopat
SSD veya HDD modeli
Samsung SSD 980
Merhaba arkadaşlar. Bugün derse gitmeden önce bilgisayarı dolabıma açık vaziyette koyup çıktım. Geldiğimde şarjı bitmişti. Şarja taktıktan sonra açıldı ama 1dakika sonra mavi ekran veriyordu. Birkaç defa mavi ekran verdi. Son olarak da no bootable device hatası veriyor ve sistemimdeki 2 SSD 1 hard disk BIOS'ta görünmüyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20220330_191341.jpg
    137,1 KB · Görüntüleme: 707
  • IMG_20220330_191457.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 608

Hocam diskler rest in piece olmuş olabilir.

HDD veya SSD portlarında sorun olabilir fakat büyük ihtimalle diskler bozulmuş 3 üde nasıl bozuldu bende anlayamadım fakat sorun disklerde

Bunları dene olmazsa da yapacak bir şey yok gibi görünüyor yeni SSD al

No bootable device hatası genelde sadece boot sürücüsünde hata olduğunda çıkıyor. Yani sıkıntı sizin Windows'un olduğu SSD veya sürücüde. Bir şekilde flaş belleğe WinToUSB tarzı live boot yükleyip flaştan bilgisayarınızı açabilir, mevcut SSD hakkında bilgi alabilirsiniz. Bir ihtimal, sadece Windows'un bootloader dosyalarında hata oluşmuştur.

Tek bir disk bozulmuş bir de bilgin olsun. Diğerlerinde boot loader olmadığı içinde gözükmüyorlar orada. Tek Windows'un mevcut olduğu SSD arızalanmış.

Kanka yardımcı olur musun tam olarak ne yapmam gerek? Ssd arızalı mı değil mi öğrenmek istiyorum garantisi var garantiye gönderirim olmadı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…