1 sene oldu hocam değiştireli. Acer'ın resmi forumuna ingilizce olarak konu açtım durumu belirttim panelin uyacağını söylediler, çok yardımcı oldular. Yukarıdaki bahsettiğim ürünü aldım taktım sorun yaşamadım çalışıyor.
İlk önce kullandığın panelin Pin sayısını, model numarasını, kaç inç olduğunu öğrenmelisin ona göre IPS panel bakabilirsin. Zaten bağlantı arayüzünün eDP olduğunu düşünüyorum. eDP giriş pin sayısı inç aynı alırsan sorun olacağını düşünmüyorum. Tabii bir konu açın yine de konuya hakim olan insanlar yardımcı olacaktır.
Evet 30 pin edp sağ soket senin çıkardığın panel ile aynı
Hangi siteden almıştın ürünü link atabilir misin ve fark olarak memnun musun yazdığın için teşekkür ederim
Evet 30 pin edp sağ soket senin çıkardığın panel ile aynı
Hangi siteden almıştın ürünü link atabilir misin ve fark olarak memnun musun yazdığın için teşekkür ederim
Yeni aldığım panel renkleri gayet iyi başarılı TN ile arasında fark vardı. Fakat ekran parlaklığı çok tatmin etmedi ışığı full açmama rağmen hala karanlık hissiyatı veriyor ama çokta göze batmıyor. Telefonum full ışıkta daha iyi aydınlatıyor haliyle renklerin gerçekçiliği de artıyor, bazı oyunlarda tatmin olmak için yazılımla kontrastı arttırıyorum.
Birde sitede bahsettikleri koda sahip panel gelmedi farklı kodlu panel geldi neyse ki sorun olmadı. Ellerinde ne varsa farklı kodlara sahip panel gönderebiliyorlar. Buradan almıştım (baya zamlanmış bu ara)
Maalesef kurdan dolayı zamandı her şey neyse bakıcaz artık inşallah yapabilirim uzun zaman sonra cevap verdiğin için teşekkür ederim çok yardımcı oldun.