Acer laptop Windows 7'de Touchpad çalışmıyor

Eray Y

Kilopat
Selam arkadaşlar yaklaşık 4 ay önce bilgisayarıma format attım (W10'dan W7'ye) tocuhpad çalışmamaya başladı. Acer'in kendi sitesinden driver bulmaya çalıştım ama sadece W10 ve W8.1 için driver olduğunu gördüm. Başka programlar yardımıyla yapmaya çalıştım ama yine olmadı. BIOS üzerinden Touchpad aktifleştirmeyi denedim ama bende öyle biryer olmadığını gördüm. Fare ayarlarından denedim ama Touchpad'e özel bir sekme olmadığını gördüm. Donanımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum. Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim.

Bilgisayar özelliklerim;

Acer Aspire E15 E5-573G-573A
  • Intel Core i5-4210U 1.70 GHz
  • Nvıdıa GeForce 920M 2GB VRAM
  • 8 GB DDR3L Memory
  • 500GB HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar yaklaşık 4 ay önce bilgisayarıma format attım (W10'dan W7'ye) tocuhpad çalışmamaya başladı. Acer'in kendi sitesinden driver bulmaya çalıştım ama sadece W10 ve W8.1 için driver olduğunu gördüm. Başka programlar yardımıyla yapmaya çalıştım ama yine olmadı. BIOS üzerinden Touchpad aktifleştirmeyi denedim ama bende öyle biryer olmadığını gördüm. Fare ayarlarından denedim ama Touchpad'e özel bir sekme olmadığını gördüm. Donanımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum. Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim.

Bilgisayar özelliklerim;

Acer Aspire E15 E5-573G-573A
  • Intel Core i5-4210U 1.70 GHz
  • Nvıdıa GeForce 920M 2GB VRAM
  • 8 GB DDR3L Memory
  • 500GB HDD
Sanırım sistemlerimiz ekran kartı ve HDD dışında aynı. Windows 7 için sürücü olmadığından çalışmamış olabilir. Hem Windows 7 kurma sebebiniz neden?

Genel olarak sizin laptopunuzun touchpadi bios üzerinden düzeltiliyor ama bilgisayarı ilk aldığınızda Windows 10 ise sadece Windows 10 için driver çıkarmışlardır. Ama yinede aygıt yöneticisine girin fare ve işaret aygıları olacak ona tıklayın ve touchpad orada görünür üzerine sağ tıklayın ve sürücüyü güncelleştirmeyi oradan deneyin belki düzelir.

Genel olarak sizin laptopunuzun touchpadi bios üzerinden düzeltiliyor ama bilgisayarı ilk aldığınızda Windows 10 ise sadece Windows 10 için driver çıkarmışlardır. Ama yinede aygıt yöneticisine girin fare ve işaret aygıları olacak ona tıklayın ve touchpad orada görünür üzerine sağ tıklayın ve sürücüyü güncelleştirmeyi oradan deneyin belki düzelir.
Maalesef Touchpad diye birşey yok.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı