Satılık Acer laptop

Daha fazla  
Merhabalar, laptopumu satmaya karar verdim elimde HDD yok sonradan SSD almıştım onunla kullanıyorum. Cihazın orijinal HDD'si köşede duruyordu geçen gün kontrol ettim bozuktu. Her neyse, satılırsa 0HDD alıp göndereceğim eğer talep ederseniz ek fiyata SSD alıp takabilirim örneğin 500GB HDD 180-200TL ise 500GB SSD 480-500 TL arası ben 500GB HDD parasını karşılarım geri kalan farkı verirseniz SSD alıp takarım öyle yollarım. Yanında garantisi devam eden kutulu mekanik klavye vereceğim. Laptop normalde 8 GB RAM'li ama ben 16 GB RAM'e yükselttim RAM'inde kutusu ve garantisi devam ediyor, cihazın kutusu yok orijinal şarj adaptörü ve kablosuyla vereceğim hasar olarak üst kasada hafif ezikler ve çizikler var klavyede 3 tuş eksik ama dediğim gibi yanında mekanik klavye vereceğim, onun dışında ekranda çok yeni meydana gelen durup dururken açık mavi bir çizgi oluştu sadece siyah ekran belli oluyor kullanıma engel değil cihazın başka bir hasarı yok tüm hasarları neyse belirttim ileride uğraşmak istemiyorum. Yok şunu yazmadın bunu yazmadın diye fiyat konusuna gelirsek 3700TL istiyorum pazarlık payı var piyasanın altında veriyorum genel olarak bakarsak 6 GB, 4 GB RAM'li daha kötü ekran kartlı versiyonları bile daha pahalı ve yanında vereceğim klavye, 0 HDD vs gibi şeyleri sayarsak size 3000-3100TL gibi bir fiyata geliyor dediğim gibi pazarlık payı çok fazla olmasa da var buradan ya da özel olarak yazabilirsiniz. Detaylı olarak özelden yazanlara detaylı fotoğraf atabilirim. Termal macunu fanı daha 2gün önce temizledim gayet serin çalışan bir cihazdır. Mailden de yazabilirsiniz erenyesil1619@gmail.com ilan linki:Uygun fiyata i5 16gb ram Acer Laptop - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 896204035

Özellikler.

i5 7200u 3MB cache 3.1 GHz.

16 GB DDR4 RAM.

NVIDIA GeForce 940 MX 4 GB GDDR5 VRAM.

15.6 inç 1366x768P ekran.

500GB HDD.

M.2 SSD girişi var istenilirse sonra M.2 SSD takılabilir.

2X USB 3.0.

USB 2.0.

USB 3.1 (type-c)

3.5 mm jak girişi.

Ethernet portu.

Dvd-cd writer.

Güç girişi.

SD kart okuyucu.

Touch pad

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar