ustura40 Decapat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #1 Acer laptopa RAM ve SSD taksam garanti bozulur mu? Bozuluyorsa nasıl bir yol izleyebilirim. Bana fazla tuzlu olmayacak şekilde? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2023
Acer laptopa RAM ve SSD taksam garanti bozulur mu? Bozuluyorsa nasıl bir yol izleyebilirim. Bana fazla tuzlu olmayacak şekilde?
Alper Güngör Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 300 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600x, Gainward 2060 ghost oc, GSkill TridentZ RGB 8X2 3200mhz, MSI A320m-a pro, Jamesdonkey 240gb sata SSD, WD 1TB 7200RPM Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #2 Yetkili servisi arayıp sorabilirsiniz ama genelde bozar.
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #3 Herhangi bir ACER teknik servisine danışarak garanti bir şekilde cevap alabilirsin. Kasayı açtığından dolayı garanti dışı bırakmaları muhtemel. MSI laptoplar haricinde kasa açmanın garantiyi bozuyor diye biliyorum.
Herhangi bir ACER teknik servisine danışarak garanti bir şekilde cevap alabilirsin. Kasayı açtığından dolayı garanti dışı bırakmaları muhtemel. MSI laptoplar haricinde kasa açmanın garantiyi bozuyor diye biliyorum.
sangarius Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E/E Software Engineer 3 Mart 2023 #4 Laptop kasası altında RAM ve disk için ekstra bölme varsa kasayı açmaya gerek kalmadan takabilirsin. Garantiyi bozmaz.
Laptop kasası altında RAM ve disk için ekstra bölme varsa kasayı açmaya gerek kalmadan takabilirsin. Garantiyi bozmaz.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 3 Mart 2023 #5 Zarar vermeden yaparsanız garanti dışı kalmıyor.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.836 Makaleler 9 Çözümler 1.034 3 Mart 2023 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Zarar vermezsen hayır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Zarar vermezsen hayır.
ustura40 Decapat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #7 Zarardan kastınız tam olarak nedir? Kozmetik zarar mı? Yoksa teknik zarar mı? Serviste yapılması gerekiyorsa illa yetkili servis mi olmalı?
Zarardan kastınız tam olarak nedir? Kozmetik zarar mı? Yoksa teknik zarar mı? Serviste yapılması gerekiyorsa illa yetkili servis mi olmalı?
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 3 Mart 2023 #8 @ustura40 teknik zarar diye biliyorum. Zaten çok kolay işlemler, kolay kolay bir şey olmaz. Biraz dikkatli olsanız yeterli.
@ustura40 teknik zarar diye biliyorum. Zaten çok kolay işlemler, kolay kolay bir şey olmaz. Biraz dikkatli olsanız yeterli.