Acer laptopta 2 HDD takınca açılmıyor

Xharybdis

Hectopat
Daha fazla  
Elimde Acer Aspire A315-42G var, elimde 1TB HDD vardı bunu SATA-USB dönüştürücüsü ile kullanıyordum, laptopun içinde 2. bir HDD portu olduğunu öğrendim ama kablosu yoktu AliExpress'den alıp takmayı denedim ama taktığımda PC'yi açmaya çalışınca sanki temassızlık var gibi güç ışığı yanıp söndü sonra şarj ışığı da söndü birkaç kere denedim sonra çalışan diskde bozuldu, bilgisayar açılıyor ama 2. disk hem takamadım hem de elimdeki diskler bozuldu, sebebini bilen var mı?

Bilgisayarın Bios'una girip boot kısmından işletim sistemi olan harddiski 1. seçeneğe alın büyük ihtimalle içi boş olan harddisk'e önce bağlandığı için açılmıyordur.

Bilgisayarın BIOS'una girip boot kısmından işletim sistemi olan hard diski 1. seçeneğe alın büyük ihtimalle içi boş olan hard Disk'e önce bağlandığı için açılmıyordur.

O şekilde denerim, teşekkürler. Olur ise yazarım tekrardan.

Güncelleme; giriş çalışıyormuş ama kabloda kısa devre varmış. Uzun lafın kısası 3 tane HDD'yi hiç etti, Çin'den ürün alırken dikkat edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…