1650'li Acer Nitro 5 laptopum var. Uzun zamandır GeForce Experience ile kuruyordum yeni sürücüleri. Bir zamandan sonra her kurulumda mavi ekran almaya başladım. Ama bilgisayar tekrar açıldığında güncellenmiş gözüktüğü için çok takmadım. En son CS2 oynarken olması gerektiğinden düşük FPS verdiğini düşündüğüm için (40-50 FPS arasında geziyordu) format atmaya karar verdim. Bu arada Windows 10'dan 11'e geçmiş oldum. Formattan sonra sürücü güncellerken aynı hatayı yine aldım. Sonra NVIDIA Support'una bağlanıp yardım istediğimde bana sürücüleri silmek için bir program attı ve yeniden kurmamı söyledi, denedim yine olmadı. En son eski tarihli bir sürücü attığında hatasız kuruldu. Ondan sonra daha yeni bir sürücü attı, onu kurmaya çalışırken bu sefer Windows tamamen bozuldu, sürekli onarım ekranına atıyor ve açılmıyordu. Tekrar format attıktan sonra bu sefer dahili Intel grafikleri sürücülerini kurarken ekran karardı. Ama ekran tamamen gitmemişti, ışık tutarsam okuyabiliyordum ancak. Ben de harici ekran kartını devre dışı bırakarak bu durumu çözdüm ama tekrar aktif edersem aynı sorunu yaşar mıyım? Ve sürücü yüklenmemesi dahil bu problemler donanımsal bir sorunu mı işaret ediyor?