Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 28 Haziran 2022 #11 Disk sağlığını kontrol etmeni öneririm.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 28 Haziran 2022 #12 Kunget dedi: Disk sağlığını kontrol etmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz uygulama varmıdır?
Kunget dedi: Disk sağlığını kontrol etmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz uygulama varmıdır?
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 28 Haziran 2022 #13 Silinen üye dedi: Önerdiğiniz uygulama varmıdır? Genişletmek için tıkla... Benchmark Bilgisayarınızın performansını test etmeye yarayan benchmark yazılımları. www.technopat.net CrystalDiskMark olabilir gibi duruyor. Sağlığı gösteren uygulamalarda vardı ama isimlerini bilmiyorum.
Silinen üye dedi: Önerdiğiniz uygulama varmıdır? Genişletmek için tıkla... Benchmark Bilgisayarınızın performansını test etmeye yarayan benchmark yazılımları. www.technopat.net CrystalDiskMark olabilir gibi duruyor. Sağlığı gösteren uygulamalarda vardı ama isimlerini bilmiyorum.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 28 Haziran 2022 #14 Kunget dedi: Benchmark Bilgisayarınızın performansını test etmeye yarayan benchmark yazılımları. www.technopat.net CrystalDiskMark olabilir gibi duruyor. Sağlığı gösteren uygulamalarda vardı ama isimlerini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Kunget dedi: Benchmark Bilgisayarınızın performansını test etmeye yarayan benchmark yazılımları. www.technopat.net CrystalDiskMark olabilir gibi duruyor. Sağlığı gösteren uygulamalarda vardı ama isimlerini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.