Acer monitör ekran gidip gelmesi

Deneyin, kabloyu iade etmeniz zor değil. Hepsiburada'dan bir ucu type-c bir ucu display port olan kablo aldım. Sonra işime yaramayacağına karar verdim iki gün sonra iade ettim. Yine aynı yerden, şimdi yeni pc topladığım için dp kablosu aldım. Paugge kaliteli ve lisanslı bir ürün.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

60Hz kullanıyorum şu an FPS değerlerim 50-60 kadar arttı sizce de kablo problemi değil mi boşuna almayalım bu konuda mutabık mıyız?
Bilen arkadaşlarda yanıtlayabilir...

Aynı sorun bende de var kablo ile düzeldiyse kablonun linkini atabilir misin?

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Monitörü alalı 4 ay oldu. FreeSync kapatınca düzeldi. Aldığın kablo sorununu çözdü mü?

Bende de aynı sorun var FreeSync kapatınca düzeliyor önerilen kabloyu aldıktan sonra sorunların düzeldi mi?

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Monitörü alalı 4 ay oldu. FreeSync kapatınca düzeldi. Aldığın kablo sorununu çözdü mü?

Bende de aynı sorun var FreeSync kapatınca düzeliyor önerilen kabloyu aldıktan sonra sorunların düzeldi mi?

Benimkisi kabloyla düzelmedi monitörü 75 Hz yerine en yüksek 83 Hz yapabiliyordum öyle yapınca düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…