Zagor dux est Megapat Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 544 Yer Antalya 24 Ocak 2021 #1 1 adet ölü piksel var. Acer 4 ölü piksel altı iade kabul etmiyor diye biliyorum. Bu raporu almak için gözümü yoruyor tarzı bir şey desem iade raporu alabilir miyim?
1 adet ölü piksel var. Acer 4 ölü piksel altı iade kabul etmiyor diye biliyorum. Bu raporu almak için gözümü yoruyor tarzı bir şey desem iade raporu alabilir miyim?
yeo Centipat Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 63 24 Ocak 2021 #2 Ölü pikselden bahsetme. Sadece 14 günlük iade hakkımı kullanmak istiyorum dersin. Ben çok uğraşmıştım...Bi daha tövbe...
Ölü pikselden bahsetme. Sadece 14 günlük iade hakkımı kullanmak istiyorum dersin. Ben çok uğraşmıştım...Bi daha tövbe...
Zagor dux est Megapat Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 544 Yer Antalya 24 Ocak 2021 #3 yeo dedi: Ölü pikselden bahsetme. Sadece 14 günlük iade hakkımı kullanmak istiyorum dersin. Ben çok uğraşmıştım...bir daha tövbe... Genişletmek için tıkla... Onu denedim, üründe çizik var diye geri yolladılar. Servis raporu alın dediler. Ama ben çizmediğime eminim.
yeo dedi: Ölü pikselden bahsetme. Sadece 14 günlük iade hakkımı kullanmak istiyorum dersin. Ben çok uğraşmıştım...bir daha tövbe... Genişletmek için tıkla... Onu denedim, üründe çizik var diye geri yolladılar. Servis raporu alın dediler. Ama ben çizmediğime eminim.