Acer N16C1 RAM yükseltme

Defkhammet

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Elimde Acer N16C1 laptop var. İçerisinde 2 GB RAM yüklü, ben bunu arttırmak istiyorum fakat RAM'in takılı olduğu slotu bulamıyorum. Tahminimce kendiliğinden 2 GB RAM yüklü. Yeni aldığım RAM'i de ekte fotoğraflarda gösterdiğim yere takacağım sanırım ama emin olmak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden hepinize çok teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG20210208004944.jpg
    IMG20210208004944.jpg
    266,3 KB · Görüntüleme: 128
  • IMG20210208004956.jpg
    IMG20210208004956.jpg
    287,5 KB · Görüntüleme: 100
Arkadaşlar merhaba. Elimde Acer N16C1 laptop var. İçerisinde 2 GB RAM yüklü, ben bunu arttırmak istiyorum fakat RAM'in takılı olduğu slotu bulamıyorum. Tahminimce kendiliğinden 2 GB RAM yüklü. Yeni aldığım RAM'i de ekte fotoğraflarda gösterdiğim yere takacağım sanırım ama emin olmak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden hepinize çok teşekkürler.
Laptopun arka etiketinde yazan model hangisi ES1-572 ES1-533 asıl modeli bu ikisinden biri olmalı .

Evet hocam. Gömülü RAM. Resimdeki yere takabilirsiniz. Bu rehberdeki programı kullanıp mevcut RAM türünü bulabilirsiniz. Gömülü olduğu için CPU-Z ile gözükmez.

Laptopun arka etiketinde yazan model hangisi ES1-572 ES1-533 asıl modeli bu ikisinden biri olmalı.

Ona bakmamıştım hocam. Yorumun için teşekkür ederim. Şu an laptop yanımda değil fakat yarın bakacağım. Hangi modelde ne yapmalıyım acaba ikisi için de ayrı ayrı söyler misin rica etsem.
Evet hocam. Gömülü RAM. Resimdeki yere takabilirsiniz. Bu rehberdeki programı kullanıp mevcut RAM türünü bulabilirsiniz. Gömülü olduğu için CPU-Z ile gözükmez.

Yorumun için çok teşekkür ederim. Dediğin gibi CPU-Z kullandım fakat göremedim. Programı yarın kurup tekrar bakacağım çok sağol.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı