Acer Nitro 16 100 dereceyi görüyor ve servis ilgilenmiyor

Servisten izin alıp termal macunu kaliteli bir macun ile değiştirmeyi dene. İzin vermezlerse tüketici hakem heyetine başvur.

Etkili ama daha etkilisi Şikayetvar üzerinden yazmak. Şikayetvar'a bakan çağrı merkezi personelleri oluyor tek tek arayıp sorunu çözmeye çalışıyorlar. Değişim ve kesin çözüm notuyla açılan kayıtların %80'i Şikayetvar üzerinden açılan kayıtlar.

Hocam ciddimisiniz ? Eve Kadar Geliyorlar mı yani ?

Hocam tüketici hakem heyetinde son satıcı Teknoryayı mı şikayette bulunacağım yoksa SMS Infocom mu ? Bazı konuların altına son satıcıyı şikayet etmelisiniz tarzında cümleler okumuştum.

Hocam oraya da bu yazının bir benzerini yazarak şikayetimi ve taleplerimi dile getirdim. Fakat bakmıyorlar ve umursamıyorlar.

Servisten izin alıp termal macunu kaliteli bir macun ile değiştirmeyi dene. İzin vermezlerse tüketici hakem heyetine başvur.
Hocam denedim fakat hiçbir türlü izin vermediler. Ayrıca sıvı metal olduğu için de çoğu yer bu değişimi yapamayabilir.

Sıvı metal olmasına rağmen mi bu kadar yüksek . Tüketici hakem heyeti başvurun.

THH'nin şu bahsettiğinizin çeyreği kadar caydırıcılığı olsa bu süreçler zaten yaşanmaz.

Tüketici hakem heyetinin herhangi bir ceza kesme yetkisi yok, kaldı ki konuda bahsi geçen "yetkili servis" ve kanuna göre yetkili servislerin sorumluluğu yok. Yani THH'ye gidilince servisi değil, satıcıyı şikayet edecek.

Yanlış anlaşılmasın, THH işe yaramıyor demiyorum. Sadece "yetkili servisi" korkutmak için THH'nin hiçbir mantığı yok. Yetkili servis hata yaparsa THH'ye başvurduğunuz da masrafı satıcı karşılar, yetkili servis değil.

Oyun içi sıcaklıklar işlemci en az 90 derece oluyor. minecraft, valorant, cs2, resident evil 2 ve forza horizon 5 oyunlarında işlemci 100 dereceye ulaşıyor. Bilgisayarın egzoz kısmına dokunmak bile eli yakıyor.
hocam aynı cihaz bende de var boştayken sıcaklık değerleri normal fakat oyunlarda cidden 90 100 arası 100ü bile gördü yani ben sıcak havalardan dolayı olabilir mi diye düşündüm fakat bu kadar olmaması lazım bence siz çözüm bulabildiniz mi bir videonun yorumlarında nitrosense'in son güncellemelerle yanlış gösterdiğini falan belirtmiş

Son düzenleme:
Oyun içinde işlemci sıcaklıgı gözükmüyor hocam bende Nitro5 var i7 12650H var 95 dereceleri görüyor ama normal termal macun fabrika orijinali hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…