Acer Nitro 16 alınır mı?

Bütçe
40000-55000

w1B

Hectopat

İnternette bir sürü yorum var sıcaklık ile ilgili. O yüzden karar veremedim. Fiyatı özelliklerine göre çok cazip geldi.
Sonradan elimden olan 1TB M.2 SSD'yi ve alacağım 16 GB RAM ile destekleyeceğim. Sizce attığım linkteki model alınır mı? Veya alternatifleri nelerdir?
Kullananlar deneyimlerini paylaşırsa çok mutlu olurum.

Attığınız model oldukça güzel. RAM takviyesi olarak rahat çünkü içinde tek slot 16 GB var ve 32 GB yapılmayı bekliyor.

Kaçırmayın derim.

Harika bir cihaz. Özellikle panel kalitesi ve soğutma olarak bu fiyatlarda rakipsiz diyebilirim. Memnum kalırsınız.

Attığınız model oldukça güzel. RAM takviyesi olarak rahat çünkü içinde tek slot 16 GB var ve 32 GB yapılmayı bekliyor.
Kaçırmayın derim.
Harika bir cihaz. Özellikle panel kalitesi ve soğutma olarak bu fiyatlarda rakipsiz diyebilirim. Memnum kalırsınız.
İnternette çok fazla ısındığı yorumlarını okudum. Sıvı metalli soğutma şansımıza göre iyi veya kötü yapılıyormuş.

Alternatif olarak bunu buldum. Sizce nasıldır? Laptop ile ilgili konu açtığım için aynı konuda bahsettim. Kuralları ihlal ediyor muyum bilmiyorum.

Son düzenleme:
Kötü sayılır çünkü panel %45 NTSC. İlk dediğinizin paneli %100 sRGB yani daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…