Acer Nitro 16 alınır mı?

Hocam çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için sanırım tercihim gamegarajdan yana olacak işlemci farkından dolayı.

Az önce şöyle bir şey buldum Amazon.com.tr
Alınır mı sizce?

Az önce şöyle bir şey buldum Amazon.com.tr
Alınır mı sizce?
Hocam Sensör sorununu göz ardı edersek güzel, işlemcide gene kötüye gitmişiz ama 4070 var, var olmasına da 4070 ile alacağınız fps farkı 20 diye düşünüyorum vram 12 değil.

2 binlik bir fark var ve bildiğim kadarıyla hatta durun bir bakayım, baktım. ssd tek bir slot var yani 512 gb mahkumsun, ya da 512 yi çıkarıp yenisini alacaksın yetmezse.

yani bilemedim ki hall sensör sorunu felaket şans işi hemen de ortaya çıkmıyor. öyle düşük bir şansta değil tamamen rastgele. yani bilemedim.

ha ekranı da kötü hpnin

hocam ben uyuyorum Game Garaj Slayer R9T-5050 AMD Ryzen 9 7845HX RTX5050 16" 180Hz QHD FreeDos Oyuncu Laptop, buna da göz atın işlemci olarak kat kat daha iyi ekran kasa daha iyi çok önemli mi bilemem, çok kafa yormaya da gerek yok içinizden ne geçiyorsa onu yapın ama hp victusu bir iyicene araştırın sizin kasa da problem var mı yok mu ama g16 galiba g16 da var diye biliyorum.

fps farkı konusunda da 20 fps falan dedim ama kesin değil, yine de laptop versiyonu olarak çıkmış bir 4070 muhtemelen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…