Acer Nitro 16 alınır mı?

Bortil

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben bir laptop almak istiyorum ve bu laptopu bütçeye uygun gördüm: ACER Nitro16 Intel Core i7-13620H 16GB 1TB SSD RTX4050 140W 16" WUXGA IPS 165Hz DOS RGB NH.QJMEY.007 - Fiyatı, Yorumları
Ama tam emin olamıyorum çünkü Acer Nitro V16 serisinde şarjda takılı iken bile Turbo modunda şarjın azaldığını öğrendim. Acaba bu cihazda da aynı problem var mıdır?
Oynamayı planladığım oyunlar Ark Survival Ascend, Fortnite, LoL, bunları kaldırcağını düşündüm ayrıca ileride daha ağır oyunlar oynamak istersem onları da kaldıracağını umuyorum.

Ayrıca bu bilgisayarıda beğendim: https://www.hepsiburada.com/msi-cyborg-15-a13vf-895xtr-intel-core-i5-13420h-16gb-ddr5-1tb-ssd-ssd-rtx4060-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00005T87HX?magaza=Techburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.md:pricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.83.7

Ayrıca ikisinin de satıcıları güvenilir midir emin olamadım.

Başka dizüstü bilgisayar önerilerine açığım bütçem 35-40k arası.

MSI Cyborg asla alınmaz. 45W 4060 sunuyor.

Acer tavsiye etmem bir arkadaşımda vardı çabuk eskidiğini ve fps düşüşlerinin arttığını söylemişti. Bu bütçede excalibur, monster yada hp victus tercih edebilirsin. Victus kullanıcısıyım gayet güzel laptopdur sorun olursa sorabilirsin.

Acer tavsiye etmem bir arkadaşımda vardı çabuk eskidiğini ve FPS düşüşlerinin arttığını söylemişti. Bu bütçede Excalibur, Monster ya da HP Victus tercih edebilirsin. Victus kullanıcısıyım gayet güzel laptopdur sorun olursa sorabilirsin.

Hangi Acer laptopuydu çünkü Nitro 16'da böyle bir sorun yok. Birkaç sorunlu modele sahip Acer.

Acer tavsiye etmem bir arkadaşımda vardı çabuk eskidiğini ve FPS düşüşlerinin arttığını söylemişti. Bu bütçede Excalibur, Monster ya da HP Victus tercih edebilirsin. Victus kullanıcısıyım gayet güzel laptopdur sorun olursa sorabilirsin.

Hocam aslında HP Victus 16 serisine bakıyordum ama Hall sensoru sorunlarından almaktan vazgeçtim

Acer tavsiye etmem bir arkadaşımda vardı çabuk eskidiğini ve fps düşüşlerinin arttığını söylemişti. Bu bütçede excalibur, monster yada hp victus tercih edebilirsin. Victus kullanıcısıyım gayet güzel laptopdur sorun olursa sorabilirsin.
Bu fiyata ne Monster nede Excalibur satılıyor artık. Victuslardaki hall sensor sorunu ve servisinin mağdur ettiği insanlar göz önünde bulundurularak tercih edilmez.

Hocam aslında HP Victus 16 serisine bakıyordum ama Hall sensoru sorunlarından almaktan vazgeçtim
1 yıldır Victus 16 d1015nt laptopumda öyle bir sorun yaşamadım hocam. Alakasız ama fanları çok güzel, sıcaklarda saatlerce rdr2, gta5 oynadım hiç yüksek seviyelere çıkmadı. Ben kendi cihazıma güvenerek tercih edebilirsiniz diyorum.

Bu fiyata ne Monster nede Excalibur satılıyor artık. Victuslardaki hall sensor sorunu ve servisinin mağdur ettiği insanlar göz önünde bulundurularak tercih edilmez.
Sensör sorunu yaşamadım, sadece bir kere bakıma gönderdim 8 günde laptopum gelmişti servis konusunda benim bir sıkıntım olmadı. Şansım iyiymiş demekki :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı