Acer Nitro 16 alınır mı?

1 yıldır Victus 16 D1015NT laptopumda öyle bir sorun yaşamadım hocam. Alakasız ama fanları çok güzel, sıcaklarda saatlerce RDR2, GTA 5 oynadım hiç yüksek seviyelere çıkmadı. Ben kendi cihazıma güvenerek tercih edebilirsiniz diyorum.

Kesin olmuyor zaten. Sizin başınıza yarında gelebilir, 1 yıl sonra gelebilir, hiç de gelmeyebilir.
Sıfır bir cihaz alıyorken böyle bir riski almaya hiç gerek yok.

Victus tavsiye etmem ekran kartlarının çoğu 75W. İlla Victus isterim derseniz Victus 15 bakabilirsiniz ama önermem.
Bu konuda katılıyorum 3050 var ve 75W. Yeni nesil oyunların bazılarında fps sorunu yaşadım mesela Cyberpunk. Ama RDR2 ve GTA Online da hiçbir fps sorunu yaşamadım grafiklerimde yüksek-orta karışık.

1 yıldır Victus 16 d1015nt laptopumda öyle bir sorun yaşamadım hocam. Alakasız ama fanları çok güzel, sıcaklarda saatlerce rdr2, gta5 oynadım hiç yüksek seviyelere çıkmadı. Ben kendi cihazıma güvenerek tercih edebilirsiniz diyorum.

Sensör sorunu yaşamadım, sadece bir kere bakıma gönderdim 8 günde laptopum gelmişti servis konusunda benim bir sıkıntım olmadı. Şansım iyiymiş demekki :D
Ballıymışsın. Forumda servisden döndükten sonra 95 dereceleri gören tonlarca Victus var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı