Acer Nitro 16 alınır mı?

Bütçe
50000
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bu aralar çok fazla kronik sorununu laptoplar arasında bir tek bu kaliteli olanı bulabildim. Bütçem 50.000 lira civarında. 4060 ve kaliteli bir laptop istiyorum. Sizce bu alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Astiva Hocam,
Yanlış hatırlamıyorsam Nitro 16 almıştınız.
Geçen süreden sonra kullanıcı deneyimlerinizi paylaşırsanız çok seviniriz.
Sadece laptopla ilgili değil, varsa servis/garanti vs deneyimlerini de içerirse güzel olur...

Nitro 16 almadım fakat oldukça hakimim. Servis kötü, Türkiye'de düzgün servis sayısı bir elin parmağından az zaten. Başka sorunuz varsa konu açıp etiket atarsanız yardımcı olurum.

GameGaraj'da Hall sensör sorunu yok muydu ayrıca cihaz 5050.

Nitro 16 almadım fakat oldukça hakimim. Servis kötü, Türkiye'de düzgün servis sayısı bir elin parmağından az zaten. Başka sorunuz varsa konu açıp etiket atarsanız yardımcı olurum.
Hocam ben de servisin kötü olduğunu hatırlıyorum o yüzden zaten ben sistemde bilgisayardan anladığım için kendi işimi kendim görüyorum sıkıntı yok.

Hayır, sadece HP cihazlarda mevcut.

Hocam daha önce de ki araştırmalarım kadarıyla bu cihazlarda da galiba oluyor da ayrıca ben neden 5050 alayım 4060 her türlü daha güçlü ve performanslarda çok daha iyi sonuçlar verebiliyor. Sadece multi Frame Generation var onda da zaten gecikme sorunu var gecikme yaratıyor ben niye bunu alayım onu da söyleyin madem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…