Acer Nitro 16 alınır mı?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu laptopu almayı düşünüyorum hem okul hem oyun amaçlı. Evde 4070'li masaüstü bilgisayarım olduğu için bu oyun için ikinci cihazım olacak. Ne düşünüyorsunuz?
Ayrıca bu laptop niye bu kadar ucuz? Bakabilir misiniz: ACER Nitro V16 NH.QRUEY.005 Amd R7 8845hs 16gb 1tb Ssd Rtx4060-8gb Dos 16" Wuxga 165hz Notebook - Fiyatı, Yorumları

Sadece ekran yenileme hızları farklı. Bunun 7840 HS modelini kullandım şimdi bu modeli kullanıyorum her konuda güzel bir cihaz. Tek problem cihazın servisi problemli ama gerçekten problemli. Alırken RAM alıp 32 GB yapmanı öneririm çok fark ediyor bazı oyunlarda. Ekranı kaliteli, sessiz çalışıyor, serin çalışıyor, pil ömrü uzun gidiyor. Yalnız ben o zaman 36 bine almıştım. İlk cihazı bununla değiştirmiştim.

Ağır oyunları bundan oynamam zaten hocam dediğim gibi evde 4070'li 32 GB RAM'li bilgisayarım var. Biraz daha detaylandırır mısınız şarjı ne kadar gidiyor ve tam anlamadım sizde hangi laptop var?

Laptoplardan çok anlamam ama GameGaraj'ın 5060'lı laptopunu buldum 2K fazla
GameGaraj iyidir sıkıntıda çıkarmaz https://www.hepsiburada.com/game-ga...hz-ips-freedos-oyuncu-laptop-p-HBCV00009MEIBK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…