Acer Nitro 16 AN-16-41 Nasıldır?

Bütçe
30000
Nitronun en son kasası gayet güzel cihaz. Özelliklerine göre fiyatı uygun. RAM tek slot olarak geliyor. İleride bir tane daha 16GB eklerseniz iyi olur.

Son düzenleme:
Eksik bir yönü yok ama ram ilavesi şart. Bütçen 30k ise maksimum en iyi tercihtir.

2023 yeni kasaya sahip cihaz ve sıvı metal macun var sıcaklıklar çok iyi durumda. Fan sesi olarak tatmin edici seviyede oyun/performans modunda fanlar 3000-3500RPM arası çalışıyor. Panel olarak zaten söyleyecek söz yok 165Hz 3ms 400nit mükemmel bir görsel sunuyor.

Aynı kasanın 7840HS 4060 versiyonunu kullanıyorum gerçekten bu kasa Acer'in ustalık eserim diyeceği bir kasa olmuş.

Nitronun en son kasası gayet güzel cihaz. Özelliklerine göre fiyatı uygun geldi. RAM tek slot olarak geliyor. İleride bir tane daha 16GB eklerseniz iyi olur.
evet ekleme düşünüyorum ama işlemci üzer gibi geliyor bana tam emin değilim

Eksik bir yönü yok ama ram ilavesi şart. Bütçen 30k ise maksimum en iyi tercihtir.

2023 yeni kasaya sahip cihaz ve sıvı metal macun var sıcaklıklar çok iyi durumda. Fan sesi olarak tatmin edici seviyede oyun/performans modunda fanlar 3000-3500RPM arası çalışıyor. Panel olarak zaten söyleyecek söz yok 165Hz 3ms 400nit mükemmel bir görsel sunuyor.

Aynı kasanın 7840HS 4060 versiyonunu kullanıyorum gerçekten bu kasa Acer'in ustalık eserim diyeceği bir kasa olmuş.
hocam içimi o kadar rahatlattın ki şuan işlemci yönünden yorar gibi geldi bana ama

İşlemci üzmez. Arkadaşın dediği gibi bu fiyata çok iyi. Hiç düşünmeden al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı