Acer Nitro 16 AN16-41 alınır mı?

Birkaç gün önce bunun 4070'li versiyonu 45'e düşmüştü onu alabilseydiniz keşke.
Bu laptobun 17 inch versiyonunu kullanıyorum, iki arkadaşım da direkt olarak bu nitro 16 kasayı kullanıyor. Termal değerleri kusursuz bir kasa, sıvı metali sayesinde çok iyi değerler veriyor. Ben şiddetle tavsiye ederim.

Nitro 16 sıvı metal soğutmaya sahip ve kalite olarak Nitro 16 çok iyi model.

HP Victus önermen cidden komik olmuş. 250 nit %45 NTSC değerlere sahip dandik malzeme kalitesi ve üstüne Power limit olan bir seriyi neden önerdin anlamadım.

Isınıyor dediğiniz model ısınmayan, ısınmayan model dediğin de (TUF) felaket ısınan bir model hocam

512GB olanını aldım 1 ay önce. Gayet memnunum. Kesinlikle öneririm. Bu fiyatlara alınabilecek en iyisi. Taşınabilirliği biraz zor. Şarj adaptörü devasa .

-

512 GB olanını aldım 1 ay önce. Gayet memnunum. Kesinlikle öneririm. Bu fiyatlara alınabilecek en iyisi. Taşınabilirliği biraz zor. Şarj adaptörü devasa .

Teşekkür ederim cevaplarınız için birkaç sorum daha var. Kronik bir sorunu var mı? Olası bir durumda teknik servisi ilgili mi bilginiz var mı?

Acer Nitro 16 güzel bir seri ve gerçekten ısınmıyor. Hatta bende satıyordum aynı modeli ama şimdilik kapora gönderip alacaklarını söylediler. Dün görseydim ilanı atardım. Şans eseri arızalı bir ürün denk gelmedikçe pişman etmez. Değerleri, kalitesi güzel.

ben ürünü sipariş ettim 2 3 güne elimde olur ne gibi sorunlar olabilir bu şans eseri dediğiniz. Yani ölü piksel veyahut bios kaynaklı sorunlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…