Acer Nitro 16 AN16-41 alınır mı?

512GB olanını aldım 1 ay önce. Gayet memnunum. Kesinlikle öneririm. Bu fiyatlara alınabilecek en iyisi. Taşınabilirliği biraz zor. Şarj adaptörü devasa .
Hocam yazılımsal sorunları varmış modellerde nitro sense de sizde öyle bir şey varmi?

512GB olanını aldım 1 ay önce. Gayet memnunum. Kesinlikle öneririm. Bu fiyatlara alınabilecek en iyisi. Taşınabilirliği biraz zor. Şarj adaptörü devasa .
Hocam yazılımsal sorunları varmış modellerde nitro sense de sizde öyle bir şey varmi?

Arkadaşlar bir soru soracağım konu açamıyorum bu iki laptop arasındaki fiyat farkı neden kaynaklı benchmarkta Intel daha önde gözüküyor her özelliğiyle ucuz olan daha iyi gözüküyor ama neden böyle bir fiyat farkı var.

@484334

Nitro 5 paneli %72sRGB olarak hatırlıyordum. Şimdi baktım tekrar %100sRGB diye belirtilmiş. Nitro 16 da %100sRGB. Orada bir yanlışlık olmuş.

7Klık bir fiyat farkı yok bence hocam sence değer mi 7K vermeye.

Nitro 16 kasa kalitesi ve soğutma olarak daha iyi. Ayrıca R7 işlemci da daha iyi. Kesinlikle değer.
Nitro da yazılımsal sorunlar varmış galiba ve 100 derece görme diye konularda doğrumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…