Acer Nitro 16 AN16-41 alınır mı?

Bütçe
40000

Hocam ben sizi anlamadım, burada tek derdim beğeni olsaydı sizce 70 tane laptop cevabımda Monster haterları ile dolu olan forumda Monster'i savunur muydum?
Attığınız laptopları beğenmiyorum, bundan dolayı doğal hakkım olan beğenmedim kullandım, bunu atarken de sizi rahatsız ettiysem kusura bakmayın.

Kaldırdım beğenmedim'i, umarım sıkıntınız yoktur.

Monster T7 hariç elle tutulabilir bir seri değil o da çok düşük fiyatta değilse alınmaz sponsorlu içeriklerinde bile 99 derece işlemci sıcaklığı görüp throttle'a girdiğini gördüm alınmaması gerekiyor kendini düzeltene kadar.

Monster Tulpar T7 v20.8 i7-12700H 16 GB 500 GB SSD 8 GB RTX4060 17.3" FreeDOS FHD dizüstü bilgisayar 34.699 TL yerine 33.299 TL.
Hocam şu an kafama yatan cihaz bu T7 serisi lakin çok kararsız kaldım.

@revivality hocam siz kullanmış birisi olarak önerir misiniz?

Hocam şunu da inceleyin derim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Asıl alınmaması gereken seri T7, kasası berbat Clevo kasa.
Thongfang kasa Monster var elimde sıcaklık ne CPU'da ne GPU'da 70'i geçmiyor.

Asıl alınmaması gereken seri t7, kasası berbat Clevo kasa.
Thongfang kasa Monster var elimde sıcaklık ne CPU'da ne GPU'da 70'i geçmiyor.

T7 serisi Clevo kasa değil Abra serisi Clevo kasa istisna modelleri hariç.
Bütçe 36000TL Victus'a yetmiyorsa alınabilir bir model bu arada kötü değil fiyatı uygun.
@darkpr V15 asla alınmaz.

Merhaba hocam pc yi almayı düşünüyorum önerir misiniz siz aldıysanız deneyimlerinizi paylaşır misiniz

Bu pc yi acer nitrodan neden daha iyi görüyorsunuz

Merhaba hocam PC'yi almayı düşünüyorum önerir misiniz siz aldıysanız deneyimlerinizi paylaşır misiniz?

Bu PC'yi Acer Nitro'dan neden daha iyi görüyorsunuz.

Hocam selamlar ben bu PC'yi almayı düşündüğüm zaman fiyatı uygundu daha sonra 43 bin civarı oldu. Cihaz TV DC sunucusunda her gün laptop önerilerine baktım ve 42 bin TL'ye 4070+R7-7840HS satın aldım (HP Victus S0007NT) laptop ilk geldiğinde CS 2 testi yaptım sadece ve çok saçma bir FPS değerleri ile karşı karşıya kaldım 2 kere falan tekrar kurulum yaptım daha sonrasında Control RDR2 testi vs yaptım laptop 10 numara gayet iyi ve işimi görüyor. Fakat fiyatı çok gereksiz artış göstermiş 50 bin TL olmuş bu fiyata daha iyisi bulunur. Ek olarak MSI hakkında ben Acer'den daha iyi demedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…