Acer Nitro 16 AN16-41 alınır mı?

Bütçe
55.000

enesbey01

Centipat
Daha fazla  
ACER Nitro 16 An16-41 R7 7840hs 32gb 512gb Ssd Rtx 4070-8 Gb 16" Wqxga 165hz Taşınabilir Bilgisayar Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ürün bu. SSD evet az sonradan yükseltmeyi düşünüyorum. Bu ürünü kullanan var mı? Genelde iyi yorumlar var. Ama bazen kötü yorumlar da gördüm. Sıcaklık 90'lardan düşmüyor diye. Bana ekran kalitesi iyi olan Max 55k fiyatı olan laptop arıyorum. 16RAM 1TB SSD olursa iyi olur ama bunun gibi 32RAM 512SSD'ye de ookeyim. Önerileriniz nedir? Ayrıca Nitro 16'da yükseltme yapacağım dedim ya. Acer garanti dışı kalır diyor. Hatta bu ürün de yükseltilmiş halde. Sizce sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçene göre alınabilecek en iyi cihazdır.

Bütçene göre alınabilecek en iyi cihazdır.

evet öyle ama birkaç olumsuz yorum gördüm. cpu sıcaklığı düşmüyormuş. fabrika çıkışlı sıvı metalde hata varmış. %90 olarak iyi yorumlar var ama işte o 10luk şans bana gelirse üzülürüm. çünkü sonrasında bu ürünün servisi uğraştırıcı. çünkü kasa açılıp 32ram takılmış. acer a göre garanti bozuldu bile.

Evet öyle ama birkaç olumsuz yorum gördüm. CPU sıcaklığı düşmüyormuş. Fabrika çıkışlı sıvı metalde hata varmış. %90 olarak iyi yorumlar var ama işte o 10'luk şans bana gelirse üzülürüm. Çünkü sonrasında bu ürünün servisi uğraştırıcı. Çünkü kasa açılıp 32RAM takılmış. Acer'a göre garanti bozuldu bile.

Evet maalesef bazı cihazlarda macun sorunu çıkıyor. Şans işi oda.

ACER Nitro 16 An16-41 R7 7840hs 32gb 512gb Ssd Rtx 4070-8 Gb 16" Wqxga 165hz Taşınabilir Bilgisayar Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ürün bu. SSD evet az sonradan yükseltmeyi düşünüyorum. Bu ürünü kullanan var mı? Genelde iyi yorumlar var. Ama bazen kötü yorumlar da gördüm. Sıcaklık 90'lardan düşmüyor diye. Bana ekran kalitesi iyi olan Max 55k fiyatı olan laptop arıyorum. 16RAM 1TB SSD olursa iyi olur ama bunun gibi 32RAM 512SSD'ye de ookeyim. Önerileriniz nedir? Ayrıca Nitro 16'da yükseltme yapacağım dedim ya. Acer garanti dışı kalır diyor. Hatta bu ürün de yükseltilmiş halde. Sizce sorun olur mu?
Güzel cihaz. Alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı