Olympusson907 Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 506 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #11 YüzbaşıJohnPrice dedi: Evet pil ömrü berbat. Ama işlemcisi çok daha iyi. Eki Görüntüle 2483183 Eki Görüntüle 2483185 Genişletmek için tıkla... İsterlerimi yazdım yukarıda Acer'in işlemcisi işimi görür mü?
YüzbaşıJohnPrice dedi: Evet pil ömrü berbat. Ama işlemcisi çok daha iyi. Eki Görüntüle 2483183 Eki Görüntüle 2483185 Genişletmek için tıkla... İsterlerimi yazdım yukarıda Acer'in işlemcisi işimi görür mü?
A Ahmet:) Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 628 Çözümler 3 3 Mayıs 2025 #12 YüzbaşıJohnPrice dedi: Yok öyle bir şey. O sorun Hindistan pazarında var ve i5 12450HX modelde genel olarak görülüyor. TR kodlu ürünlerde yani TR piyasasında yok böyle bir şey. Birkaç yaşayan kişi var ancak sorun kronik değildir. Kronik olsa neredeyse herkeste yaşanırdı. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Cihaz tv yayınlamıştı bilmiyorum artık.Ben sanırım biraz daha iyi işlemci performansı için bu riski almazdım.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Yok öyle bir şey. O sorun Hindistan pazarında var ve i5 12450HX modelde genel olarak görülüyor. TR kodlu ürünlerde yani TR piyasasında yok böyle bir şey. Birkaç yaşayan kişi var ancak sorun kronik değildir. Kronik olsa neredeyse herkeste yaşanırdı. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Cihaz tv yayınlamıştı bilmiyorum artık.Ben sanırım biraz daha iyi işlemci performansı için bu riski almazdım.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.108 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #13 Olympusson907 dedi: İsterlerimi yazdım yukarıda Acer'in işlemcisi işimi görür mü? Genişletmek için tıkla... Görür fakat daha iyi bir performans almak için. Özelikel AutoCAD gibi programlarda i5 12600HX daha iyi iş görür.
Olympusson907 dedi: İsterlerimi yazdım yukarıda Acer'in işlemcisi işimi görür mü? Genişletmek için tıkla... Görür fakat daha iyi bir performans almak için. Özelikel AutoCAD gibi programlarda i5 12600HX daha iyi iş görür.
Olympusson907 Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 506 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #14 YüzbaşıJohnPrice dedi: Görür fakat daha iyi bir performans almak için. Özelikel AutoCAD gibi programlarda i5 12600HX daha iyi iş görür. Genişletmek için tıkla... Araştıracağım bu ikisinden birini alacağım o zaman.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Görür fakat daha iyi bir performans almak için. Özelikel AutoCAD gibi programlarda i5 12600HX daha iyi iş görür. Genişletmek için tıkla... Araştıracağım bu ikisinden birini alacağım o zaman.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.108 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #15 Ahmet:) dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Cihaz tv yayınlamıştı bilmiyorum artık.Ben sanırım biraz daha iyi işlemci performansı için bu riski almazdım. Genişletmek için tıkla... Kısıtlama koyularak olan riski sıfıra indirebilir. Hem performans düşmez, hem tedbir alınır hem de sıcaklığa olumlu etki olur. Ben alırdım.
Ahmet:) dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Cihaz tv yayınlamıştı bilmiyorum artık.Ben sanırım biraz daha iyi işlemci performansı için bu riski almazdım. Genişletmek için tıkla... Kısıtlama koyularak olan riski sıfıra indirebilir. Hem performans düşmez, hem tedbir alınır hem de sıcaklığa olumlu etki olur. Ben alırdım.
erhanic Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #16 alınmaz. servis rezalet. şarj soketi gevşek diye garantiye gönderdim. kullanıcı hatası deyip 91bin tl anakart değişimi için ücret çıkardılar. tüketici hakem heyetine şikayet ettim.
alınmaz. servis rezalet. şarj soketi gevşek diye garantiye gönderdim. kullanıcı hatası deyip 91bin tl anakart değişimi için ücret çıkardılar. tüketici hakem heyetine şikayet ettim.