Acer Nitro 16 AN16-41 düşük GPU kullanımı

Nealf

Decapat
Daha fazla  
İyi akşamlar. Acer Nitro 16 AN16-41 laptop kullanıyorum. Ağır oyunlar dışında GPU kullanımı %45-50 üzerini görmüyor. Örnek olarak laptopun CS2 performansını koydum. Nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS2 gibi işlemci odaklı bir oyunda GPU kullanımı normal gibi ama aynısını FPS değerleri için söyleyemeyeceğim. Sanki bir tık düşük.

Normal hocam csde yüzde kaç olmasını bekliyorsunuz, sanırım afterburner tam bilmiyorum.
Yazdığımı okuduysanız sadece cs'de olmuyor. LoL, minecraft, fortnite gibi oyunlarda da aynı durumu yaşıyorum.

CS2 gibi işlemci odaklı bir oyunda GPU kullanımı normal gibi ama aynısını FPS değerleri için söyleyemeyeceğim. Sanki bir tık düşük.
Hocam mesajınızı görmemişim. Ölüm kalım modunda olduğum için olabilir. Normal maçta 130-140 alıyorum çatışırken.

Hocam mesajınızı görmemişim. Ölüm kalım modunda olduğum için olabilir. Normal maçta 130-140 alıyorum çatışırken.
Normal sayılır o değerler. Bir sıkıntı yok, sadece CS2 işlemci odaklı olduğu için ekran kartı az kullanılıyor.

Peki bir 16GB ram daha takıp çift kanala geçsem performansta ne kadar artış olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…