Acer Nitro 16 AN16-41 iade edilir mi?

Makaleler
2
Arkadaşlar merhaba, Hepsiburada üzerinden indirimde olduğu için şu cihazı 36 bine almıştım.

Acer Nitro 16 AN16-41 AMD Ryzen 7 7840HS 16 GB 1 TB SSD RTX 4060-8 GB FreeDOS 16" WUXGA 165 Hz taşınabilir bilgisayar nh. Qlley. 001.

Bugün bilgisayar geldi lisans alıp Windows 11 kurdum gün boyu kullandım. Sadece counter 2 oynayabildim, oyunlar çok pahalıymış. Cihaz güzel beğendim bir problem yok. Sonra hevesim kaçtı dedim ben bunu niye aldım iade mi etsem. Mevcut kullandığım R5 4500U olan bir bilgisayarım var.

Sizce iade etmeli miyim yoksa güzel bir fiyata ve kampanyadan aldığım için kullanmaya devam mı etmeliyim. 3 ay sonra 6 taksitle aldım.

Bayağı iyi fiyata almışsın. İade etme, bu fiyata daha iyisini alamazsın ileride. Oyun işini internetten çevrimdışı hesap alarak daha ucuza getirebilirsin. Ya da malum yöntemle oynayabilirsin ama pek önermem.

Arkadaşlar merhaba, Hepsiburada üzerinden indirimde olduğu için şu cihazı 36 bine almıştım.

Acer Nitro 16 AN16-41 AMD Ryzen 7 7840HS 16 GB 1 TB SSD RTX 4060-8 GB FreeDOS 16" WUXGA 165 Hz taşınabilir bilgisayar nh. Qlley. 001.

Bugün bilgisayar geldi lisans alıp Windows 11 kurdum gün boyu kullandım. Sadece counter 2 oynayabildim, oyunlar çok pahalıymış. Cihaz güzel beğendim bir problem yok. Sonra hevesim kaçtı dedim ben bunu niye aldım iade mi etsem. Mevcut kullandığım R5 4500U olan bir bilgisayarım var.

Sizce iade etmeli miyim yoksa güzel bir fiyata ve kampanyadan aldığım için kullanmaya devam mı etmeliyim. 3 ay sonra 6 taksitle aldım.

Git korsan oyna😀 oyunlar pahalı diye güzelim laptop iade mi edilir? Oynamak için 1 saat araştırma yapmanız yeterli. Hatta 800 TL üstü oyunlarda bu forumda bile yardım alabilirsiniz.

Ee niye iade etmeyi düşünüyosunuz hocam :D Mis gibi laptop her ihtiyacınızı görür. Oyun işini de arkadaşların dediği gibi yapın. Bu devirde çoğu kişi bir oyuna 1000+ lira vermiyor zaten

Hocam artık bakacağım ucuza nasıl temin edebilirsem öyle edeceğim ama nasıl yapılıyor bilmiyorum. Mesela Windows 11 pahalı ama key satan sitelerde makul fiyata bulunuyor. Oyunlarda böyle bir durum var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı