Acer Nitro 16 AN16-41 nasıldır?

snapshooter

Decapat
Daha fazla  
Screenshot_7.png

Arkadaşlar ne diyorsunuz? Daha yorumların arasında kayboldum bunu aldım, önerileriniz var mı ilk geldiği zaman için?

Fiyat 41.150 TL.

Güzel seçim.

Hocam ilk geldiği gibi ne yapılır, driver vs. bilgi sahibi çok değilim. Elimde 2 flash hazır, Windows 10 ve W11 hangisini kurayım?
CAD programları ve olursa durumuna göre CoD MW3 almayı düşünüyorum. Deneme şansınız oldu mu?
Bence 11 kur
Nvidia ve AMD için driverleri kendin yükle.
Nitro sense uygulamasını kur güzel yapmışlar.
Turbo modu oyunda baya iyi 70 derecenin üstünü görmedim oyunlarda.
Youtubede Acer için Windows kurulumları var biosta bazı ayarlar kapalı olabilir o videoları izleyerek kur
İlk başta hiçbir şey ile uğraşma Windows güncellemeleri yüklesin kendi kendine. Güncellemeler bitince 4-5 defa yeniden başlatma yap. Sonra el ile ekran kartı driverlarını yüklersin.

Bence 11 kur
Nvidia ve AMD için driverleri kendin yükle.
Nitro sense uygulamasını kur güzel yapmışlar.
Turbo modu oyunda baya iyi 70 derecenin üstünü görmedim oyunlarda.
Youtubede Acer için Windows kurulumları var biosta bazı ayarlar kapalı olabilir o videoları izleyerek kur
İlk başta hiçbir şey ile uğraşma Windows güncellemeleri yüklesin kendi kendine. Güncellemeler bitince 4-5 defa yeniden başlatma yap. Sonra el ile ekran kartı driverlarını yüklersin.
hocam ben pc yi kurarken win 11 yükledim şöyle söyleyeyim cihaz tv nin kurulumundan izledim ne yaptıysa yaptım bana sıcaklık değerleri fazla geliyor performans modunda 65 derecelerde oynayanlar gördüm valorant üzerinden konuşuyorum ben turbo modda 80 civarlarındayım ne sıkıntısı olabilir ekstradan amd nin sitesine girip driver yüklemedim veya acerin sitesine girip

Hocam ben PC'yi kurarken Windows 11 yükledim şöyle söyleyeyim cihaz TV'nin kurulumundan izledim ne yaptıysa yaptım bana sıcaklık değerleri fazla geliyor performans modunda 65 derecelerde oynayanlar gördüm Valorant üzerinden konuşuyorum ben Turbo modda 80 civarlarındayım ne sıkıntısı olabilir ekstradan AMD'nin sitesine girip driver yüklemedim veya Acer'in sitesine girip

80 normal şu sıcaklarda 65-70 derece alamıyor şu an kimse ki aynı işlemciye sahip diğer cihazlar 85-90'larda şu an. Havalar serinleyince aynı değerlere inecektir senin cihazda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı