Merhaba, gerek bu sitedeki tavsiyeler yorumlar gerekse YouTube'dakiler olsun oradaki yorumlarda bu cihaz övüldü bütçem de 40k civarıydı, bugün siparişi verdim. Üst düzey rekabetçi oyunları oynayan biri değilim.
RAM konusunda gayet iyi yapmışsınız hocam 16 GB RAM 1-2 seneye yetmemeye başlayacak. Sadece fiyat konusunda biraz kararsız kaldım fakat çok güzel bir model satın almışsınız. Tekrardan hayırlı olsun. İşlemcisi de çok güçlü render konusunda da üzmez.
RAM konusunda gayet iyi yapmışsınız hocam 16 GB RAM 1-2 seneye yetmemeye başlayacak. Sadece fiyat konusunda biraz kararsız kaldım fakat çok güzel bir model satın almışsınız. Tekrardan hayırlı olsun. İşlemcisi de çok güçlü render konusunda da üzmez.
Garanti düşmüyor. Size yanlış bilgi vermişlerdir. Son 4 yılda RAM değişimi yaptığım hiçbir laptopta garanti dışı durumu söz konusu olmadı (Servisleri arayıp teyit aldım. Çok nadir laptoplarda garanti dışı kalıyor artık). Aslında sökme takma işlemi de eski kasalara göre basitti. Yapabilirdiniz. Uğraşmamak da bir seçenek tabii.
Hayırlı olsun cihaz güzel. Garantilik bir durum olmaz hatta belki satıcı kutuyu açıp 16 daha ram ekleyip size öyle gönderiyor olabilir. Acer servisle görüştüm bunu yapan satıcılar var olduğunu söyledi.