Acer Nitro 16 AN16-41-R08s alınır mı?

Bütçe
40000

ygzoguzhan

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 40k bütçem var üstüne çıkamıyorum. 1 2 yıl okul işlerimi görecek ve RDR2, Cyberpunk gibi oyunları 1080p yüksek ayarlarda RT off bir şekilde takılmadan oynatacak bir laptop istiyorum. 2 tane M.2 slotu olması benim için önemli. Bu fiyata sizce bu alınır mı?

Bir de 4070'li bir PC buldum ama alınmaz diyorlar onun da linkini bırakıyorum.

Hocam 1 2 sene oyun açısından idare edebilirse kasa ve panelin üst seviye olması daha çok işime gelir. Çünkü 2 seneye tekrar masaüstü sistem toplayıp bunu ikinci bilgisayar olarak kullancağım ve iş odaklı olacak. Bu açıdan bakıldığında victus yerine acer daha mı makul olur ? Bir de internette 3080 li acerlar var onlar alınır mı ?

Gerek Victus Gerek Nitro, her iki cihazda sizi minimum 5-6 yıl götürebilecek seviyede güncellik açısından. Atılan Nitro panel, kasa, soğutma olarak daha iyi.

4060 gayet yeterli, RTX 30 serisine yönelmek mantıklı değil.

Hocam hangi oyunları oynuyorsunuz?
Hocam cyberpunk fg +dll3 kalite de 90 100 fps veriyor onun dışında valorant giriyprum o da 300 civarı baya işimi görüyor. 4070 olan model sanırım 2k ekrana sahip o da 2k da bu şekilde fps verir 1200p ye çekerseniz görüntü de çamurlaşmaz fg açık güzel performans verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…