Acer Nitro 16 AN16-41-R1pr laptopun ekranı kaç bit?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı kullanıcılarda 10-bit demişti ama görüntü ayarlarından ve NVIDIA denetim masasında baktığımda sadece 8-bit olarak gözüküyor.
Hocam frc nasıl açarım peki? Ben bu laptopa sahibim.

Frc panel özelliği oluyordu. Normal monitörlere ayarı vardı galiba gibi hatırlıyorum fakat laptop monitöründe direkt açık gelmesi lazım. Panelin sayfası bu görünüyor. NVIDIA üzerinde nasıl bir şey görmektesiniz? 8bit mi sadece? Windows ayarlar üzerinde nasıl görünüyor?

Bende direkt açık gelmedi sanirim. FreeDOS olmasından kaynaklı olabilir mi? Pek bilmiyorum cahillime sayın ilk laptopum. Windows renk düzeltmesi diye bir şey var sadece gelismis seceneklerde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende direkt açık gelmedi sanirim. FreeDOS olmasından kaynaklı olabilir mi? Pek bilmiyorum cahillime sayın ilk laptopum. Windows renk düzeltmesi diye bir şey var sadece gelismis seceneklerde.

Geç gördüm. FreeDOS ile ilgili olduğunu sanmam. NVIDIA denetim panelinde bit ayarı seçilen yerden ekran görüntüsü atar mısınız? Ekstra olarak Windows ayarlarına girip sistem>panel>gelişmiş panel içinden şu şekilde ekran görüntüsü atar mısınız?

1725570594661.png

Bu kısım eksik ise panel ayarlarından Optimus moda geçin ve öyle ekran görüntüsü atın. Optimus mod aktifken Radeon Control Center içinden panel ayarları kısmında bit ayarı var mı bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı