Acer Nitro 16 AN16-41-R9M3 laptop RAM upgrade sonrası Alt+Tab yapınca siyah ekran oluyor

Daha fazla  
Dün 16 GB RAM'in yanına aynı marka model bir 16 GB RAM daha ekledim. Başka hiçbir donanıma dokunma olmadı. Rust ve Forza Horizon 5 oyunlarında deneme şansım oldu. Alt+Tab yaptığımda açık olan tarayıcı gözüküyor. Ama mouse ile sayfayı aşağı yukarı kaydırınca ekran kararıyordu. YouTube'dan çözüm videosunda gösterildiği şekilde CMD'ye.
1. SFC /scannow
2. DISM.exe /online /cleanup-image /scanhealth
3. DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth
Kodlarını yazarak uyguladım. CMD'yi yönetici olarak başlattım. Bu kodları girdikten sonra oyunun arka planında ne varsa Alt+Tab yapınca direk siyah ekran vermeye başladı. Oyuna dönünce görüntü geliyor ama arka plandaki programa geçince direk siyah ekran veriyor.
Ben Alt+Tab yapmaya çok alışığım, özellikle oyunun duraksadığı zamanlarda oyunu alta almak yıllardır yaptığım bir şey. Ve bu durum ilk kez başıma geliyor. İlk bilgisarayımda Windows XP zamanlarında bile hiç böyle bir hata yaşamadım.

Şu an ki işletim sistemi W11.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazı BIOS üzerinden only NVIDIA alıp tekrar dene. Eğer olmuyorsa adrenalini sil ve otomatiğe tekrar al. Eğer yine oluyorsa adrenalini yine silip tekrar dene. Muhtemelen sorunun çözülecektir.

Hocam Allah razı olsun düzeldi sorun. Yalnız o ayarı yapar yapmaz uyarı çıktı. Bu modda USB-C girişini kullanamazsınız diye. Var mı? Böyle bir şey doğru mu okumuşum?

Type-C girişi zaten direk NVIDIA GPU bağlı olduğu için uyarı veriyor sana. Mühim değil yani. Telegram kullanıyorsan "Nitrocularchat" 130 kişiyiz aynı cihazı kullanıyor herkes :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı