Acer Nitro 16 AN16-416 uzun vadede sıkıntı çıkarır mı?

10 yıl zor 4-5 sene götürür. Darboğaz yapmaz.

Kanka peki herhangi bir bilgisayar alsam yani Nitro 16'nın 4050 mıdelinden daha düşük o da aynı süre kullanabilir miyim?

Nitro'luk bir durum değil tabii bu.

R5 i5 4050 Kombinasyonu çok uzun götürmez.

R7-9 I7-9 4060 almalısın 10 yıl götürsün istiyorsan.

Amacım cok fazla oyun oynamak değil 1080 p 60 fps versin yeter bana o zaman kaç yıl götürür bide üniversitesi de kullanıcam sene ye bu zamanlar almayı düşünüyom

Peki bu iş için kullanılan laptoplar nasıl uzun yıllar dayanıyor onu anlamadım ben bu laptop konusun da pek bilgim yok

5-6 yıl sonra güncel oyunları zor oynatır anlamında söylemiştim ben. Temiz kullanırsan, bakımlarını aksatmazsan 20 yılda kullanırsın. 2001 de aldığım HP laptopum var hala çalışıyor internete giriyor hatta CS 1.6 bile oynatıyor

Son düzenleme:
Knk ben öyle gta 6 oynamıyorum genellikle clash royale , pubg gibi 10 yıl götürür bence

Eski pc elektronik parçaları üretim süreçleri daha kaba olduğundan bozulma ihtimali yeni nesillere göre daha düşük , günümüz bir dizüstü oyun makinesi faal kullanımda 4 5 6 7 yıl içerisinde bir kısa devre ile rahametli olma olasılığı çok yüksek .Elimde 2002 model loptop var ölmesi için sanırım yakmam gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…