Amacım cok fazla oyun oynamak değil 1080 p 60 fps versin yeter bana o zaman kaç yıl götürür bide üniversitesi de kullanıcam sene ye bu zamanlar almayı düşünüyom
Amacım cok fazla oyun oynamak değil 1080p 60 FPS versin yeter bana o zaman kaç yıl götürür bir de üniversitesi de kullanacağım sene ye bu zamanlar almayı düşünüyorum
Peki bu iş için kullanılan laptoplar nasıl uzun yıllar dayanıyor onu anlamadım ben bu laptop konusun da pek bilgim yok
5-6 yıl sonra güncel oyunları zor oynatır anlamında söylemiştim ben. Temiz kullanırsan, bakımlarını aksatmazsan 20 yılda kullanırsın. 2001 de aldığım HP laptopum var hala çalışıyor internete giriyor hatta CS 1.6 bile oynatıyor
5-6 yıl sonra güncel oyunları zor oynatır anlamında söylemiştim ben. Temiz kullanırsan, bakımlarını aksatmazsan 20 yılda kullanırsın. 2001 de aldığım HP laptopum var hala çalışıyor internete giriyor hatta CS 1.6 bile oynatıyor
Eski pc elektronik parçaları üretim süreçleri daha kaba olduğundan bozulma ihtimali yeni nesillere göre daha düşük , günümüz bir dizüstü oyun makinesi faal kullanımda 4 5 6 7 yıl içerisinde bir kısa devre ile rahametli olma olasılığı çok yüksek .Elimde 2002 model loptop var ölmesi için sanırım yakmam gerek.