Onur6330
Femtopat
- Katılım
- 28 Temmuz 2025
- Mesajlar
- 21
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Gayet de alınır, güzel model fakat daha ucuza bulmak mümkün:
Marka takıntılısı değilseniz bu modele de bakılabilir:
Bütçeniz nedir bu arada?
Evet, işlemci olarak arada büyük bir fark var. 8845HS performans olarak kötü bir işlemci olmasa da HS olduğu için işlemci tabanlı oyunlarda geri kalıyor. 7845HX işlemci tabanlı oyunlarda büyük bir FPS farkı yaratıyor bu sebeple. Onun dışında büyük bir fark yok, 4060 saf performansta 5050'den daha iyi hatta.Bütçe 50k.
Hocam bu PC'yi yine önerdiler zaten de emin olamadık benim attığım ile sizin attığınız arasında büyük farklar var mı acaba?
Bütçe 50k.
Hocam bu PC'yi yine önerdiler zaten de emin olamadık benim attığım ile sizin attığınız arasında büyük farklar var mı acaba?
300 Hz değil 180 Hz ekran yenileme hızına sahip 5050 model. Nitro 16 ile aynı.İşlemci olarak GameGaraj çok daha üstün ama Acer de soğutma ve ekran kartı ham performans olarak daha iyi karar size kalmış CS2 Valorant tarzı oyun daha çok oynuyorsanız GameGaraj'ı tercih edin300 Hz yenileme hızına sahip.
@Adlin niye düşündüm emojisi attın anlamadım?
300 Hz değil 180 Hz ekran yenileme hızına sahip 5050 model. Nitro 16 ile aynı.
Evet, işlemci olarak arada büyük bir fark var. 8845HS performans olarak kötü bir işlemci olmasa da HS olduğu için işlemci tabanlı oyunlarda geri kalıyor. 7845HX işlemci tabanlı oyunlarda büyük bir FPS farkı yaratıyor bu sebeple. Onun dışında büyük bir fark yok, 4060 saf performansta 5050'den daha iyi hatta.
Anladım çok teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.