Acer Nitro 16 AN16-42 AMD R7 8845HS alınır mı?

babaninho

Femtopat
Daha fazla  
Hem Valorant hem de RDR2 gibi hikayeli oyunları oynamak istiyorum. Ayrıca uzun ömürlü olması benim için önemli. Satıcı ürünün upgrade edilmiş olduğunu söylüyor, bu bir problem yaratır mı? Sizce bu model alınır mı? Ya da benzer fiyat bandında tavsiye edebileceğiniz başka modeller var mı? İyi günler.
Özellikleri.
  • AMD Ryzen 7 8845HS.
  • 64 GB RAM.
  • RTX 4070 140W.
  • 165 Hz.
  • FreeDOS.

hp victus 240hz qhd panelli 4070li bir modeli vardı ona bakın

Bu modelin 4060'lı modeli vardı ekran kartı arızası oluştu 5. ayda servise gönderiyordum bir sorun yok deyip bana geri gönderiyorlardı. Kısacası teknik servisi çok kötü.

70 75k bandını zorlayabilirim

Evet bütçeyi zorlayabilirim fakat bir kaç sorum olacak. 32 gb ram sizce yeterli mi? Ve 15.3inç oyuncu bilgisayarı için biraz küçük değil mi? Klavyesinin Türkçe q olmaması da bir dezavantaj gibi.

Yeterli. Yıllarca 15.6 inç kullandım 24 inçe falan geçmediğiniz sürece 1-2 inçlik farklar acayip bir şey etkilemez. Klavye Q klavye sadece Türkçe harflerin baskısı yok.

Yeterli. Yıllarca 15.6 inç kullandım 24 inçe falan geçmediğiniz sürece 1-2 inçlik farklar acayip bir şey etkilemez. Klavye Q klavye sadece Türkçe harflerin baskısı yok.
Peki benzer özelliklere sahip önerebileceğiniz alternatifler var mı? Sizce hangi markalara bakmalıyım? Ve ilk soruda belirttiğim Acer modeli neden alınmaz? Özelliklerine bakıldığında güzel duruyor.

Peki benzer özelliklere sahip önerebileceğiniz alternatifler var mı? Sizce hangi markalara bakmalıyım? Ve ilk soruda belirttiğim Acer modeli neden alınmaz? Özelliklerine bakıldığında güzel duruyor.
Benzer özellikte daha iyi ürün yok. Acer model kazık fiyatlı bu yüzden alınmaz.

Benzer özellikte daha iyi ürün yok. Acer model kazık fiyatlı bu yüzden alınmaz.
Öncelikle bu işten çok anlamıyorum sorularım saçmaysa kusuruma bakmayın. Anladığım kadarıyla acer modelinin ekran boyutu ve rami daha fazla. Erazer modelinin ise işlemcisi daha iyi ve ekran yenileme hızı daha fazla. Bu farklılıklar için 6k fazla vermeye değer mi? Erazer modelini alırsam beni tatmin eder mi? İki modelin de performansı hakkında bilgim yok fakat bir başlıkta biri acer modelinin fps droplarına neden olduğunu belirtmiş.

Ekran boyutu ve RAM'inin fazla olması önemsiz. Erazer modelin paneli daha iyi, işlemcileri araasında devasa bir fark var. Erazer Intel'in laptoplarda çıkarmış olduğu en güçlü işlemcisi i9 14900HX var. Performans olarak Erazer çok daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…