İçini açıp bakarsan veya internetten bakarsan, o bölgede SSD, Wifi gibi parçalar ve sola doğru RAM'ler olduğunu göreceksin, wifi sürekli çalışıyor, RAM'de, SSD'de eh işte çalışmasa da ılık olacaktır. Hava da sıcak, normal.PC dengeli modda, normal Chrome açık, oda sıcaklığı normal Ankara havadar bir ev, sistem sıcaklığı 45 civarlarında. Space ve nümerik kısımdan sıcaklığı bayağı hissediyorum sizce anormal bir durum mu bu?
Pekala teşekkür ederim.İçini açıp bakarsan veya internetten bakarsan, o bölgede SSD, Wifi gibi parçalar ve sola doğru RAM'ler olduğunu göreceksin, wifi sürekli çalışıyor, RAM'de, SSD'de eh işte çalışmasa da ılık olacaktır. Hava da sıcak, normal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.