Acer Nitro 16 laptopta PUBG oynarken drop oluyor

Tkoc1907

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba PUBG steam oynarken FPS 90'dan 40 düşüp tekrar yükseliyor. Bu da ani donmalara sebep oluyor. Bir türlü oyunu oynayamıyorum ne yaptıysam çözüm bulamadım. Sistemde yeterli geliyor anlayamadım. Tecrübeli kişilerin fikirlerine ihtiyacım var.
Acer Nitro 16 RTX 4050 140W AMD 7535HS 16 GB RAM.

Son düzenleme:
Laptop temizliği yaptı mı?

Kral GameLoop'dan oynarsa daha rahat eşleşme yakalarsın bir de droplar azalır ayarları kontrol edip RAM'e daha çok yük vermen FPS'yi artırır ve son olarak ayarlardan en yüksek FPS ayarına çekmeni öneririm eğer çekmediysen akıcıda.

Laptop daha 1 aylık yeni sıfır aldım, PUBG Steam bahsediyorum.

Benim laptopum CS2 de en düşük ayarlarda 60 FPS veriyordu ve düzenli olarak her 20 saniyede bir oyun 2 FPS falan oluyordu. Yani oyun kasıyordu. RAM'i 8'den 24 GB'ye yükselttim 8 + 16 ve laptopum temizliğini yaptım. CS2 de hiç donma yaşamadım. 140 FPS almaya başladım.
Aynı zamanda Fortnite oynarken de aynı durum söz konusuydu. 45 FPS falan alıyorum yine 10-15 saniyede bir oyun donuyordu. Şimdi 120 FPS alıyorum. Hiç donma yok. Siz yine de laptopunuzun içini temizleyin. RAM inizi yükseltin ancak bilgisayarın içini açtığınız taktirde cihaz garanti kapsamı dışına alınabilir. Onu siz laptopun teknik servisine sorun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı