Acer Nitro 16 NitroSense hatası veriyor

Kiyoa

Femtopat
Daha fazla  
Geçtiğimiz günlerde Acer Nitro16 AN16-42 model bir laptop satın aldım fakat çoğu kullanıcının karşılaştığı NitroSense hatasını aldım ve çözemiyorum. Acer'in kendi sitesi üzerinden indirdiğimde program indirildi diyor fakat ne arattığımda çıkıyor ne de Nitro tuşuna bastığımda çalışıyor, sadece mouse üzerinde bir yuvarlak yüklenir gibi duruyor ve kapanıyor. Çözümü nedir bileniniz var mı acaba? Microsoft Store üzerinde de uygulamayı bulamadım. Ayrıca aklıma takılan bir soru da kullandığım laptopun Windows 11 desteklemiyor olmasına rağmen Acer sitesindeki sürücülerin hepsinin Windows 11 olması çok mantıksız değil mi?
Windows 10 Home kullanıyorum.
R7 8845HS.
RTX470.
32 GB RAM.
1TB SSD.

asıl w11 destekliyor orada hatan var. ek olarak da nitrosense ait her şeyi kaldırıp acer sitesinden yeniden kurulum yapın.

asıl w11 destekliyor orada hatan var. ek olarak da nitrosense ait her şeyi kaldırıp acer sitesinden yeniden kurulum yapın.
microsoftun kendi w11 güncellemesini denediğimde tpm2.0 dan dolayı yükseltmeyi yapamamıştım ama. acerin kendi sitesinde de w11 destekli cihazlar arasında kullandığım laptop gözükmüyor. ben mi birşeyleri yanlış anladım acaba?

microsoftun kendi w11 güncellemesini denediğimde tpm2.0 dan dolayı yükseltmeyi yapamamıştım ama. acerin kendi sitesinde de w11 destekli cihazlar arasında kullandığım laptop gözükmüyor. ben mi birşeyleri yanlış anladım acaba?
Bios ayarlarında 2.0 kapalıdır muhtemelen. rufus ile w11 usb'si oluşturup kurun gitsin.

Bios ayarlarında 2.0 kapalıdır muhtemelen. rufus ile w11 usb'si oluşturup kurun gitsin.
Eve geçtiğimde deneyeyim duruma göre yazarım tekrar

Rufus ile kurduğumda tpm engeli kalkıyor mu birde bazı oyunlarda tpm istiyor diye biliyorum bir sıkıntı çıkar mı

Son düzenleme:
Eve geçtiğimde deneyeyim duruma göre yazarım tekrar

Rufus ile kurduğumda tpm engeli kalkıyor mu birde bazı oyunlarda tpm istiyor diye biliyorum bir sıkıntı çıkar mı
Benim bildiğim kadarıyla çıkarmıyor ve nitro 16 w11 destekliyor hatta kurulması gereken w11

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı