Çözüldü Acer Nitro 16 RDR2 düşük FPS

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dragonslayernrs

Picopat
Daha fazla  
Selamlar. Nitro 16 kullanıyorum. Oyunu ilk bitirdiğimde 90FPS sabitleyip sorunsuzca oynamıştım. FPS limit kapattığımda yüksek ayarlarda 120-150 oynuyordum. Şu an 30-60 arasında bir gidip gelme var. İnternette yığınla çözüm var ama işe yaramıyor. Neden olabilir daha önce yaşamış birileri var mı sorun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hava girişleri tıkanmış olabilir, gpu kaç derecelerde?

Veya sorun RDR2 özelindeyse ayarları fullerken MSAA'yı açmış olabilirsiniz MSAA açıkken 30-60FPS sisteminiz için çok normal.

Isıda sorun yok 85'i geçmiyor.

Hocam 85 derece GPU için pek güzel bir değer değil eğer termal limitiniz 85 ise zaten daha yukarı çıkmamak için sürekli olarak performansı düşük tutar. GPU Tweak II indirip termal limitinizi 90 derece civarına çekip tekrar dener misiniz? Eğer bu yöntem fpsinizi düzelttiyse sakın bu şekilde kullanmaya devam etmeyin ve yüksek ısı şikayetiyle cihazınızı garantiye gönderin. Bu yöntemi sadece teşhis amaçlı sundum size. Termal limiti bypass etmek uzun vadede sistem bileşenlerinize kalıcı zararlar(sürekli yüksek sıcaklık nedeniyle) verebilir.

Son düzenleme:
limit yoktur. Ev soğuk olduğu için öyle. Normalde 90-95 leri görüyor. Herhangi bir limit vs yoktur.

limit yoktur. Ev soğuk olduğu için öyle. Normalde 90-95 leri görüyor. Herhangi bir limit vs yoktur.
gpu yu sorduğunuzu şimdi fark ettim. Çok yükselmiyor o cpu yüksek genelde

Vardır hocam siz işlemci sıcaklığından bahsediyorsunuz, işlemci limiti modele göre 95 ile 105 derece civarlarında olur. Bana grafik kartı sıcaklıklarını söylemeniz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…