Acer Nitro 16 serisi alınır mı?

Sürekli düşüyor yuvadan

Vallahi hocam ben bu hikayeymis aksiyonmus anlamam. i7 13650HX'den Ryzen 7 8845HS e gectim. Oyun performansi acisindan pek bir şey degismedi. Laptopun oyun performansi ve isi degerleri gayet guzel. Fan sesi de iyi.

Hocam merhaba ben de sizin laptoptan almayı düşünüyorum fakat internette aldıktan birkaç ay sonra işlemci 100 derece görüyor şikayetleri olmuş, cihaz TV'nin de bununla ilgili videosu var, siz böyle bir durumla karşılaştınız mı?

Yok hocam göremedim.

Hocam laptopta MUX switch özelliği bulunuyor mu, ısınma problemi yaşadınız mı hiç?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yanlış biliyorsunuz, 100 dereceyi gormuyor uygulama verileri yanlış gosteriyor ki bu sorunu yasamadim daha. Hala serin calisiyor cihaz hala memnunum. MUX switch yok advance Optimus var daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: GKD
Yanlış biliyorsunuz, 100 dereceyi gormuyor uygulama verileri yanlış gosteriyor ki bu sorunu yasamadim daha. Hala serin calisiyor cihaz hala memnunum. MUX switch yok advance Optimus var daha iyi.
Tamamdır hocam sıkıntı olmamasına sevindim teşekkürler cevap için

MUX yok Advanced Optimus var. 1 senedir herhangi bir ısınma şikayetim olmadı, serin çalışıyor cihaz.

Hocam Advanced Optimus FPS düşürüyor otomatik seç seçeneğinde kullanın laptopu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…