Acer Nitro 16 ses, touchpad ve ikinci SSD gözükmüyor

Hocam windows 11'i yükledim, laptop ilk açıldığında ses ve touchpad düzelmişti. Daha sonra tekrar başlattım ve yine gittiler. Güncellemeleri yaptım ve hala çalışmıyorlar

Hocam Windows 11'i yükledim, laptop ilk açıldığında ses ve touchpad düzelmişti. Daha sonra tekrar başlattım ve yine gittiler. Güncellemeleri yaptım ve hala çalışmıyorlar.

Maalesef hocam çözümü tam olarak bilemiyorum boyle bir seyde onceki mesajimda yazdigim gibi tam olarak modek numarasi ile beraber gerekli driverlariniza bakin aklima da baska bir sey gelmiyor.

Hocam Windows 11'i yükledim, laptop ilk açıldığında ses ve touchpad düzelmişti. Daha sonra tekrar başlattım ve yine gittiler. Güncellemeleri yaptım ve hala çalışmıyorlar.

Touchpad sorunu bende de var düzeltemedim 1 yıldır, çözüm buldunuz mu?

FN+F2 mouspadi devre disi birakip aciyor bu arada soylemeyi unuttum bunu denediniz mi?

Tabii ki de denedim neler neler denedim düzeltemedim bazen kendi kendine çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…