Acer Nitro 16 vs HP Victus 16

GrantieFX

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
1-2 aydır şunu almayı düşünüyordum.

Ama karşıma bu çıktı.

Hangisi oyunda daha iyi performans verir?
Hangisi alınır?

1-2 aydır şunu almayı düşünüyordum.

Ama karşıma bu çıktı.

Hangisi oyunda daha iyi performans verir?
Hangisi alınır?
Hocam HP Victus donanım olarak daha iyi 4060 4050'ye göre farkeder. HP genelde laptop konusunda önermiyorlardı diye biliyorum ama şahsi bir fikrim yok o konuda.

Her şeye rağmen HP'de 4060 olması büyük avantaj. Marka kalitesi hakkında bilgim yok ama donanımsal olarak çok daha iyi.

Hocam HP Victus donanım olarak daha iyi 4060 4050'ye göre fark eder. HP genelde laptop konusunda önermiyorlardı diye biliyorum ama şahsi bir fikrim yok o konuda.

Her şeye rağmen HP'de 4060 olması büyük avantaj. Marka kalitesi hakkında bilgim yok ama donanımsal olarak çok daha iyi.

Bazı game benchmarkları izledim, Acer Nitro daha üstün gösteriliyor. Ama inceleme videolarında bu fiyat bandında en iyi performans alacağım HP Victus 16 olarak yazmış.

Bazı game benchmarkları izledim, Acer Nitro daha üstün gösteriliyor. Ama inceleme videolarında bu fiyat bandında en iyi performans alacağım HP Victus 16 olarak yazmış.
Hocam Acer 4050 ekran kartına sahip. Diğeri 4060. Tabii sadece ekran kartı açısından da bakmamak lazım ama aradaki fiyat farkına göre iyi duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı