Forumlarda okuduklarıma göre eski aylarda yazılımsal birtakım problemleri varmış. (oyundan çıkınca donma, ekran kartları arasında geçiş sıkıntısı, beyaz perde, aldığı gün servise gönderen vs.) Ama ürün hakkında pek bir yorum yok, bir elin parmaklarını geçmiyor sorun yaşayanlar. Sorun şu ki, ürün hakkında görüş bildirenler sadece olumsuz deneyim yaşayanlar.
Zamlanmadan önce maximum 60.000 bandında bir laptop almak istiyorum. Makineye şu an muadil olarak GameGaraj X7t modeli var.
Toplulukta bu bilgisayarı kullanan var mı, tavsiye eder mi? Yardımlarınızı bekliyorum.
ty.gl
Zamlanmadan önce maximum 60.000 bandında bir laptop almak istiyorum. Makineye şu an muadil olarak GameGaraj X7t modeli var.
Toplulukta bu bilgisayarı kullanan var mı, tavsiye eder mi? Yardımlarınızı bekliyorum.
ACER Nitro 16S NH.QXUEY.001 Ryzen AI 9 365 16GB 1TB SSD RTX5060-115W 180Hz 16 WQXGA Dos Notebook - Fiyatı, Yorumları
ACER Nitro 16S NH.QXUEY.001 Ryzen AI 9 365 16GB 1TB SSD RTX5060-115W 180Hz 16 WQXGA Dos Notebook yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Son düzenleyen: Moderatör: