Acer Nitro 16'ya başka bir M.2 SSD takılır mı?

Makina75

Hectopat
Merhaba öncelikle Acer Nitro 16 almıştım. Yaklaşık 1 haftalık cihaz. Bugün Samsung 980 Pro aldım gen 4 destekli.
İlk sorum bu 2 SSD ile herhangi bir sorun yaşar mıyım?
2. sorum ise servisle görüştüm. Teknik servise gönderin onlar taksın dediler. Garanti dışı kalır dediler. Herhangi bir sorun yaşayan oldu mu? Bir M.2 SSD takmak için servisle ugraşmak istemiyorum. Garanti dışı kalma ihtimali var mı acaba?

Acer'ın teknik servisinde bir düzensizlik var bazı modeller için siz yapabilirsiniz diyorlar bazı modeller için de siz yaparsanız garanti dışı kalır diyorlar. Diğer soruya gelince 2 tane M.2 SSD takılı ve 4 yıldır (Acer PC) kullanıyorum.

Acer'ın teknik servisinde bir düzensizlik var bazı modeller için siz yapabilirsiniz diyorlar bazı modeller için de siz yaparsanız garanti dışı kalır diyorlar. Diğer soruya gelince 2 tane M.2 SSD takılı ve 4 yıldır (Acer PC) kullanıyorum.
benimde akfam karıştı kırıkkalede yaşıyorum acer teknik servisi yok ankaraya yada istanbula götürmem gerekiyor onunlada bekleyemem yani burda taktırırsam garanti dışı kalmazsa sıkıntı yok yani servisteki arkadaş garanti dışı kalır dedi internetten bakıyorum kalmaz diyorlar bende ne yapacagımı bilmiyorum :D

Benim de akfam karıştı Kırıkkale'de yaşıyorum Acer teknik servisi yok Ankara'ya ya da İstanbul'a götürmem gerekiyor onunlada bekleyemem yani burada taktırırsam garanti dışı kalmazsa sıkıntı yok yani servisteki arkadaş garanti dışı kalır dedi internetten bakıyorum kalmaz diyorlar bende ne yapacagımı bilmiyorum :D

Şaka gibi son 1 yıldır ben de Kırıkkale de yaşıyorum. Her neyse işleri yoğun değilse aynı gün takıp veriyorlar zaten. Servisin farklı konuşmasının nedeni modeller arasında anakart yerleşiminden kaynaklı. Bazı modellerin anakart giriş çıkış portları kapak kenarına yakın o yüzden siz yapmayın diyorlar. Yani garanti olayını göze alıp anlıyorsan yapabilirsin veya anlayan birisinden destek alabilirsin.

Şaka gibi son 1 yıldır ben de Kırıkkale de yaşıyorum. Her neyse işleri yoğun değilse aynı gün takıp veriyorlar zaten. Servisin farklı konuşmasının nedeni modeller arasında anakart yerleşiminden kaynaklı. Bazı modellerin anakart giriş çıkış portları kapak kenarına yakın o yüzden siz yapmayın diyorlar. Yani garanti olayını göze alıp anlıyorsan yapabilirsin veya anlayan birisinden destek alabilirsin.
bilgisayarcıya yaptırıcam hocam zaten inşallah nolur nolmaz diye ama garanti dışı kalır diye çekiniyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı