Cihaz dün elime ulaştı ve Windows 10 yükledim peki NitroSense kurmalı mıyım? Gerek var mı?
şu an kurulu değil ama herhangi bir sıkıntı da yokEvet, genel olarak MSI Center veya Armoury Crate gibi bir yazılım. Klavye ışıklandırmasından, performans ve pil ayarlarına kadar her şey yapılabiliyor. Anladığım kadarıyla taban olarak Asus kullanılıyor ve sisteme neredeyse hiç yük bindirmiyor. Sonuç olarak: kurulmalı
Sıkıntı olacak demedim zaten, PC'yi tam anlamıyla fonksiyonel yapmak için kullanılmalı demek istedim.şu an kurulu değil ama herhangi bir sıkıntı da yok
birde oyun açılırken hani usb belleği takıp çıkarırken ses geliyor ya oyuna girerken ve çıkarken o sesler geliyor neden acabaKurulmalı, laptopunuzla ilgili özelleştirmeleri o yazılım üzerinden yapabiliyorsunuz aynı yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi MSI Center ve Armoury Crate gibi laptopunuz için gerekli bir yazılım.
Bir de oyun açılırken hani USB belleği takıp çıkarırken ses geliyor ya oyuna girerken ve çıkarken o sesler geliyor neden acaba?
Bir de oyun açılırken hani USB belleği takıp çıkarırken ses geliyor ya oyuna girerken ve çıkarken o sesler geliyor neden acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.