Acer Nitro 5 12. nesil alınır mı?

Bütçe
25 30
Hayır. 3050'li Laptoplar gerçekten çok kötü. 12500H 3050Ti'li Acer Nitro kullanıyorum. Isı değerleri ve performansı göz önünde bulundurursak kötü bir seneryo yaşanıyor.

Merhaba bu laptop alınır mı?

Hayır. 3050'li laptoplar gerçekten çok kötü. 12500H 3050 Ti'li Acer Nitro kullanıyorum. Isı değerleri ve performansı göz önünde bulundurursak kötü bir seneryo yaşanıyor.

Ne bekliyorsun ne umuyorsun ona bak bende de 11.nesil var istediğim her oyunu medium da sıkıntısız oynatıyor bu fiyatlarada bu özellikte laptop bulamazsın.

Hayır. 3050'li laptoplar gerçekten çok kötü. 12500H 3050 Ti'li Acer Nitro kullanıyorum. Isı değerleri ve performansı göz önünde bulundurursak kötü bir seneryo yaşanıyor.

Peki hocam şarjı kaç saat dayanıyor bir de kaç saat sonra ısınmıya başlıyor.

Peki hocam şarjı kaç saat dayanıyor bir de kaç saat sonra ısınmıya başlıyor.
Pil konusunda bir çok gaming laptop hemen hemen aynı gider. 2.5 - 3 saat normal kullanımda gidiyor. (Ofis uygulamaları ve web) Isınma olayı ise; 5 dakika sonra işlemci ve fanlar tam performansta çalışıyor fakat ısıyı hemen hissetmiyorsunuz. 30-45 dakika sonra elinizle hissetmeye başlıyorsunuz.

Alınmaz.

Attığım TUF modeller Lenovo'ya göre daha iyidir (Pil ömrü, panel)

Evet tam fiyat performans cihazı kısa süreli indirim var sanırsam.

ASUS TUF'larda hem ısı hem de Wi-Fi kartları sıkıntılı. Cok eski bir Wi-Fi kartı kullanıyorlar TUF'larda.

Hayır TUF A15 modellerde aşırı bir ısınma yok ve Wi-Fi kartı eski değil bu bütçedeki çoğu modelle aynı.

Macununu 1.5 senede bir değiştirirsen sıkıntı olmaz RDR 2 medium birkaç ayar high de iken 90 derece işlemci görmştüm Max.

Macun için net bir tarih vermek doğru değildir. Macundan macuna cihazın kullanım sıklığına göre değişir ne zaman ihtiyaç olursa o zaman değiştirilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı