15 inç Acer Nitro 5 dizüstü oyun bilgisayarı ile ister günlük oyunlarda ister dereceye girmeye çalıştığınız online oyunlarda hıza yeni bir boyut kazandırın.
www.acer.com
Şimdiden değerli yorumlarıiçin herkese teşekkür ederim.
Oda fiyat performans bir ürün fakat yakın performans veremezler.
Acer'daki işlemci 12 çekirdek 20 iş parçacığına sahip ve Acer'daki ekran kartı 140W deniyor. Yanı yakın performans vermeleri mümkün değil.
Cihazla ilgili bir kullanıcı incelemesi var. Ulaşmak için tıklayın Cihazla ilgili sorunuz varsa bu alanda sorun muhtemelen ilgili arkadaş size yardımcı olacaktır.
Farklı bir konuda yaşadığımı anlattım. Amazon da bu ürünü aldım değişim sürecinde kanser oldum. Bu irünün rayzen 7 5800h olanı 18.500 almıstım. Değişim süreci 1.5 ay sürünce stokda olup göndermedikleri için iptal etmek zorunda kaldım.
Bu Ürünü seçme nedenim 12. Nesil işlemci uzun bir süre götürecek ekran kartı ve w değeri olması. Bu iki parçanın aynı oldugu diğer bilgisayarlar çok pahalı bunun tutarı daha ucuz oluyor. Birde AMD işlemci istemiyorum
Cihazla ilgili bir kullanıcı incelemesi var. Ulaşmak için tıklayın Cihazla ilgili sorunuz varsa bu alanda sorun muhtemelen ilgili arkadaş size yardımcı olacaktır.