Acer Nitro 5 12700h 16 GB RTX 3060 nasıldır?

heatherby

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ürün özellikleri link de mevcut.
25.500 TL satın alacağım (sıfır)

İki sorum var.
1. fiyatı hak eder mi?
2.ürün özellikleri, + ve -leri kullananlar için nedir?

Şimdiden değerli yorumlarıiçin herkese teşekkür ederim.

Ekranı %72 NTSC değilse almayın derim. Bu bütçede çok daha iyi modeller bulunabilir.

Oda fiyat performans bir ürün fakat yakın performans veremezler.
Acer'daki işlemci 12 çekirdek 20 iş parçacığına sahip ve Acer'daki ekran kartı 140W deniyor. Yanı yakın performans vermeleri mümkün değil.

Cihazla ilgili bir kullanıcı incelemesi var. Ulaşmak için tıklayın Cihazla ilgili sorunuz varsa bu alanda sorun muhtemelen ilgili arkadaş size yardımcı olacaktır.

Farklı bir konuda yaşadığımı anlattım. Amazon da bu ürünü aldım değişim sürecinde kanser oldum. Bu irünün rayzen 7 5800h olanı 18.500 almıstım. Değişim süreci 1.5 ay sürünce stokda olup göndermedikleri için iptal etmek zorunda kaldım.

Bu Ürünü seçme nedenim 12. Nesil işlemci uzun bir süre götürecek ekran kartı ve w değeri olması. Bu iki parçanın aynı oldugu diğer bilgisayarlar çok pahalı bunun tutarı daha ucuz oluyor. Birde AMD işlemci istemiyorum

Cihazla ilgili bir kullanıcı incelemesi var. Ulaşmak için tıklayın Cihazla ilgili sorunuz varsa bu alanda sorun muhtemelen ilgili arkadaş size yardımcı olacaktır.
Teşekkür ederim göz atıyorum şimdi

Ekranı %72 NTSC değilse almayın derim. Bu bütçede çok daha iyi modeller bulunabilir.
Bunla ilgili net bir bilgiye ulaşamadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…