Acer Nitro 5 2020 RAM Tavsiyesi

Makaleler
9
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 10750H || GTX 1660 Ti 6 GB Mobile || 2x16 GB RAM || 512 GB NVMe M.2 SSD || 1080p 144 Hz IPS Panel || Windows 11-macOS Big Sur || Acer Nitro 5 AN515-55 2020 ||
Meslek
Öğrenci
CPU-Z görsellerini ekledim. İsteğim herhangi uyumlu bir tek slot 16 GB.

Bu ürünü yarın alacağım. Uyumlu olduğunu düşünüyorum ama daha iyi bir tavsiye varsa açığım. Oyunlar ve diğer programlarda sorunsuz bir şekilde Dual Channel çalışır mı? Biliyorum aynı model olması hatta kit olması daha mantıklı. SK Hynix Türkiye'de kolay bulunan bir marka değil. Bu yüzden mecburen Kingston almak zorundayım.

nhgf.jpg

Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyla alakalı değil ama Acer laptoplarda servis dışında ekleme yapmak garantiden çıkarıyor diye biliyorum. Bilginiz olsun.

Evet öyle diyorlar. Ancak ne garanti belgesinde ne de kullanım kılavuzunda bu konuda bir uyarı yok. İkinci olarak kasa üzerinde de bir uyarıya rastlamadım ve güvenlik bandı da yok. Son olarak da ''Gaming'' kategorisinde upgrade (yükseltme) çoğu markada serbest, zarar verilmediği takdirde.

Zaten birkaç ay bekleyip takarım ya da servise gönderirim. Zam gelmeden alacağım asıl amaç o.

Evet öyle diyorlar. Ancak ne garanti belgesinde ne de kullanım kılavuzunda bu konuda bir uyarı yok. İkinci olarak kasa üzerinde de bir uyarıya rastlamadım ve güvenlik bandı da yok. Son olarak da ''Gaming'' kategorisinde upgrade (yükseltme) çoğu markada serbest, zarar verilmediği takdirde.

Zaten birkaç ay bekleyip takarım ya da servise gönderirim. Zam gelmeden alacağım asıl amaç o.
Aynen haklısınız. Ben de görmedim fakat bazıları arayıp sorduğunu iddia ediyorlardı o yüzden dedim.

Aynen haklısınız. Ben de görmedim fakat bazıları arayıp sorduğunu iddia ediyorlardı o yüzden dedim.
Müşteri hizmetleri garantinin bozulacağını söylüyor. Ancak servis ile iletişim kuramıyoruz. Bana göz korkutma gibi geliyor. Çözümsüzlük konusunda Acer birinci gerçekten. Oyuncu laptopu diye satıyorlar ama tek kanal 16 GB var. Gerçekten saçmalık. Bu devirde tek kanal RAM ile E-spor oyunları dahil 144 FPS sabit veya daha üstü oynamak mümkün değil. 2 aydır bekledim ama artık dayanamıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı