Acer Nitro 5 2022 Windows 11'de Yüksek RAM Kullanımı

dedekorkutt

Hectopat
Selam arkadaşlar. Yeni aldığım Acer Nitro 5 2022 FreeDOS modeline Windows 11 yükledim. Şu an boşta %40 ila 45 arasında RAM kullanımı var. Bu değer bana çok yüksek geldi. Arkadaşım masaüstü kullanıyor %18 boşta RAM kullanımı var (Windows 10 kullanıyor.). Acaba Windows 11 ile mi alakalı yoksa başka bir sorun mu var sizce? Şimdiden teşekkürler.

Not: İkimizin de 16 gb rami var.

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar. Yeni aldığım Acer Nitro 5 2022 FreeDOS modeline Windows 11 yükledim. Şu an boşta %40 ila 45 arasında RAM kullanımı var. Bu değer bana çok yüksek geldi. Arkadaşım masaüstü kullanıyor %18 boşta RAM kullanımı var (Windows 10 kullanıyor.). Acaba Windows 11 ile mi alakalı yoksa başka bir sorun mu var sizce? Şimdiden teşekkürler.

Kaspersky Tam Tarama + Malwarebytes Tam Tarama + Comodo Tam Tarama ile virüsleri geldikleri yere gönderiyoruz. Ardından tüm güncellemeleri yapıyoruz. Bilgisayarı yeniden başlatıyoruz.
-
Naçizane önerilrim bunlardır.

Arkaplanda çalışan başka uygulama ve sekmeler var mı ? Bana biraz normal gibime geldi.
1667680747718.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı