Acer Nitro 5 2022 Windows 11'de Yüksek RAM Kullanımı

dedekorkutt

Hectopat
Selam arkadaşlar. Yeni aldığım Acer Nitro 5 2022 FreeDOS modeline Windows 11 yükledim. Şu an boşta %40 ila 45 arasında RAM kullanımı var. Bu değer bana çok yüksek geldi. Arkadaşım masaüstü kullanıyor %18 boşta RAM kullanımı var (Windows 10 kullanıyor.). Acaba Windows 11 ile mi alakalı yoksa başka bir sorun mu var sizce? Şimdiden teşekkürler.

Not: İkimizin de 16 gb rami var.

Son düzenleme:
Kaç gb ram'e sahipsin dostum?

Arkadaşında kaç GB RAM var, sende kaç GB RAM var?

Normal değil boşta yaklaşık 8 GB RAM. Windows 10 denediniz mi?

Kaspersky Tam Tarama + Malwarebytes Tam Tarama + Comodo Tam Tarama ile virüsleri geldikleri yere gönderiyoruz. Ardından tüm güncellemeleri yapıyoruz. Bilgisayarı yeniden başlatıyoruz.
-
Naçizane önerilrim bunlardır.

Arkaplanda çalışan başka uygulama ve sekmeler var mı ? Bana biraz normal gibime geldi.

Bilgisayara windows daha yeni yükledim virüs olma ihtimali yok bir de W10 denemedim hiç. Ama boşta hiçbir şey çalışmazken 7 gb felan yiyor.

Bilgisayara windows daha yeni yükledim virüs olma ihtimali yok bir de W10 denemedim hiç. Ama boşta hiçbir şey çalışmazken 7 gb felan yiyor.
Win yeni yüklediyseniz arka planda win tarafından driver kurulumu veya driver dosyalarının indirilmesi yapılıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…