Acer Nitro 5 33 bin TL'ye değer mi?

Nesta

Hectopat
Merhaba, başlıkta ve aşağıdaki linkte bulunan bilgisayarı aldım. Başlangıçta ASUS A15 7535h, RTX 4050 bilgisayarı alacaktım lakin biliyorsunuz ki o işler öyle olmuyor çoğu zaman. Aldığım bilgisayarın ekranına şiirler yazılıyor desem abartmış olmam herhalde. Ama sanırım fan sesi çokmuş onun dışında belleklerin kaç MHz'de çalıştığı hakkında bir bilgi bulamadım. Önerileriniz ve tavsiyelerinizi dinlemeye hazırım.

40 a kadar bütçe var. HP panel olarak üzmez mi ?
Bu bütçede pek daha fazla alternatif yok.
https://www.hepsiburada.com/hp-vict...a=notisteknoloji&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.96.4 (Sepette 36.5K)

İki üründe çok iyi performans açısından, hatta almaya ramak kalmıştı. Ama ekran işi bozuyor, ekrana çok önem veren bir insanım. Bu nedenle gidip bu iki PC yi alsaydım eğer gidip monitör bağlamak zorunda kalacaktım. Eğer monitör bağlayıp kullanacaksam işin bir espirisi kalmıyor.

Peki benim seçimim hakkında düşünceleriniz nelerdir ?

Bu ürün 3ms değil mi ?

Acer i iptal ettim. Fan sesi ve işlemci sıcaklığı çok fazla olduğu için.

Son düzenleme:
İki üründe çok iyi performans açısından, hatta almaya ramak kalmıştı. Ama ekran işi bozuyor, ekrana çok önem veren bir insanım. Bu nedenle gidip bu iki PC'yi alsaydım eğer gidip monitör bağlamak zorunda kalacaktım. Eğer monitör bağlayıp kullanacaksam işin bir espirisi kalmıyor.

Peki benim seçimim hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Bu ürün 3ms değil mi?

Acer'i iptal ettim. Fan sesi ve işlemci sıcaklığı çok fazla olduğu için.

Bu model panel olarak Victus'tan iyi ancak fan sesi fazla ve biraz ısınma problemi var. Zaten iptal etmişsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı